Európa kollektív öngyilkosságra készül – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója pénteken a Budapesti Demográfiai Fórumon, azzal indokolva ezt, hogy tartósan alacsony a kontinens termékenységi rátája, nyugati része pedig kiszolgáltatja magát annak a migrációs nyomásnak, amely ellenőrizetlenül zúdít rá egy más vallású, integrálhatatlan tömeget.

A történész a fórum második napján, a Népesedés és migráció című panel felszólalójaként azt mondta, nagy baj, hogy Európának nincsenek határai, és fel sem ismeri, hogy szüksége lenne rá. Hozzátette, Európa jelenleg sem mentálisan, sem fizikailag nem képes arra, hogy megállítsa a modern kori népvándorlást.

Úgy fogalmazott, Európa képtelenné vált arra, hogy kiálljon a saját érdekeiért, és beletörődött abba a sugalmazásba, hogy saját keresztény kultúrája értéktelen, csak az idegen szép, csak a más értékes.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csetere
@keresztapa: Ekkora marhaságot régen nem hallottam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@karma1: végre egy eredeti gondolkozni tudó személy 10:50- és a 10:57 kommented tartalma bizonyítja, nem úgy mint @libellle: aki csak van még hülyeséged -del tud választ adni! ,, A magyar történelembe a finn-ugor elmélet azt a célt szolgálta/és sajnos szolgálja még most is, hogy a történelmünket eltörölje, gyökértelenné tegye a magyarságot.
Van egy jó mondás, "Akinek nincs múltja, nincs jövője!" Nemzete,országa, családja, stb.
Ebből következik, hogy töröld el egy nép múltját és utána azt csinálsz vele amit akarsz, egy massza lesz amit oda kennek ahova akarnak. Erre láttunk is példát sajnos folyamatosan. Nemeztünk egy része már massza amit a globalizáció szét ken minden felé a világba." Csak figyeld a tudat módosult kommenteket ami nem magyar azt felértékelték, követik, kötődés nélkül mennek a masszába.kenődni!

Ebből következik, hogy töröld el egy nép múltját és utána azt csinálsz vele amit akarsz, egy massza lesz amit oda kennek ahova akarnak. Erre láttunk is példát sajnos folyamatosan. Nemeztünk egy része már massza amit a globalizáció szét ken minden felé a világba.
kutyahűség
Vizionálni sok mindentől sok mindent lehet. Soroljam a gyógyszereket vagy a betegségeket, esetleg a drogokat? A mi Marisunk piszokul be van tojva és ijedtében nagy hülyeségeket hadovál. Még nem tudom, hogy sajnáljam, vagy röhögjek rajta.
verőce21
@kutyahűség: Legjobb, ha komolyan veszed amit mond és gondolkodásra serkent.
libellle
@keresztapa: A multatokért ti vagytok felelösek. Hogy a családodat hogyan tartod össze és mennyire meleg fészket épitessz ki az rajtad mulik. Ellenben a keresztény Europa nem fog kihalni a kereszténység Magyarországon volt kihalva ötven évig. Most sem tulságosan igyekeznek az emberek keresztényként viselkedni. Nem szeretnék itt példakat felhozni, néz bele a Tiz Parancsolatba és akkor fogod tudni mire gondolok.
libellle
@keresztapa: A német baloldal az a Links Partei, vagyis a radikális baloldal akit a volt Kelet-Németországban hivtak életre. A szellem ugyanaz mint Magyarországon 50 évig. Ebben rengeteg a volt mély meggyözödéses komcsi. Ezt semmi képpen nem lehet ugy nevezni, hogy a baloldal, mert a baloldal az a Soziál-Demokrata Párt. Ezenkivül, hogy egy kis pártból egy- vagy két személy valamit mond semmi jelentösége. Semmi döntési hatalommal vagy hasonlókkal nincsennek felruházva. Ezenkivül mindenki azt mond amit akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.