Ha találnak valamit, majd lesz eljárás, de nem adnak róla információt. egnap, amikor kiderült, hogy Horváth Zsolt egykori fideszes parlamenti képviselő is érintett a Panama Papírok néven elhíresült offshore botrányban, megkerestük a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy terveznek-e bármit lépni az ügyben. (Az offshore-ozást egyszerűen így lehet leírni.) A hivatal ma az alábbi választ küldte: "A NAV a jogszabályok által meghatározott gyakorlatot követi a jövőben is. Eszerint amennyiben a hivatal tudomására jutnak olyan információk, amelyek bármilyen adóigazgatási vagy büntetőeljárás megindítását megalapozzák, az eljárást a NAV munkatársai megindítják. Konkrét üggyel kapcsolatban az adótitok védelmében nem kívánunk semmilyen információt nyilvánosságra hozni. " Az ausztrál adóhatóság már vizsgálódik az offshore-botrány miatt. A francia pénzügyminisztérium is bele szeretne nézni az aktákba. Az ügy óriási vihart kavar a világ más pontjain.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Majd lesz egy titkos vizsgálat és egy még titkosabb bünti. Annyira titkos lesz, hogy szinte nem is lesz. Még szerencse, hogy nemrég került végképp fideszes kézbe a NAV.
karma1
Na, akkor tuti, hogy az illeto fideszes potentat, es akkor semmit sem tudunk meg, ezt a disznofeju tallay majd elintezi secperc alatt, ezt tudjuk...

nem lehetne inkabb peldat venni Icelandrol? Ott belebukott a miniszterelnok az offshore-ozasba...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.