Sorra vonulnak be a keleti csúcsgazdagok a hazai palota- és kastélypiacra. Egyiküket, a József nádor térre berendezkedő szaúdi olajmágnást a Forbes magazin 2008-ban a világ tíz legkeresettebb fehérgallérosa közé sorolta – és az FBI is üldözte. Két hete már felhívtuk a figyelmet arra, hogy egy szaúdi üzletembernek adta el a József nádor tér sarki épületét, a volt Postabank-székházat az a cég, amely Tiborcz Istvánhoz (Orbán Viktor vejéhez) köthető. Az sincs kizárva, hogy az állam ugyanennek az arab milliárdosnak, Ghaith Pharaonnak szánja a Budai Várba költöző Nemzetgazdasági Minisztérium szomszédos ingatlanát. És akkor figyelem! A Forbes magazin 2008-ban a világ tíz legkeresettebb fehérgallérosa közé sorolta az amerikai pénzintézetek bedöntése miatt sokáig az FBI által is körözött Pharaont. Másrészt egy 2002-es francia parlamenti jelentés úgy írja körül, mint aki kapcsolatban áll a terrorszervezetek – köztük az Al-Kaida – által is használt iszlám pénzügyi hálózattal.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az FBI is körözte a kormány legújabb arab barátját.
A Forbes magazin 2008-ban a világ tíz legkeresettebb fehérgalléros bűnözője közé sorolta az amerikai pénzintézetek bedöntése miatt sokáig az FBI által is körözött Ghaith Pharaont, aki újabban a magyar kormány egyik kedvelt szaúdi befektetőjének számít.

A Heti Válasz csütörtöki száma részletes cikket közöl arról, hogy vonulnak be sorra a keleti csúcsgazdag pénzemberek a hazai palota- és kastélypiacra.

A szaúdi olajmágnás, Ghaith Pharaon a József nádor téren vásárolt be. Egy Tiborcz Istvánhoz, Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez köthető cég adta el a tér sarkán álló épületet, a volt Postabank-székházat.
index.hu/kulfold/2016/04/06/az_fbi_is_korozte_a_kormany_legujabb_arab_baratjat/

Na erre varrjatok gombot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
Hát milyen haverjai legyenek egy bűnöző kormánynak?
papa.49
@nyanya001: Tudod mit a szarjankókra varrjunk gombot, de nyelvükre és jó nagyot hogy folyton csak vigyorogni tudjanak, aztán mehetnek a vakvilágba)))))))))))
nyanya001
@papa.49: Suba subához, guba gubához, bűnözők a bűnözőkhöz !
Mocskos férgek és van pofájuk elrendelni a másodfokú terrorfokozatot !
papa.49
@nyanya001: Hát vastagbőr az van a pofájukon, mint a bivaly patáján))))))))
nemkati
Működik a keleti nyitás! Nyitva a szögesdrót, de kizárólag csak Al_Kaida terrorszervezetekkel kapcsolatban álló körözött olajmágnásoknak! Gyertek bátran, még asszonyainkat és lányainkat is nektek ajándékozzuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.