Háttérharc indult a Fideszben – írja a HVG csütörtöki száma. A kormánypárt egyes feltörekvő, fiatal vezetői "felfelé buktatással" távolítanák el Kövér László házelnököt a pártirányításból, és őt jelölnék Áder János utódjának.

A hetilap szerint Kövér nem igazán vágyik a köztársasági elnöki pozícióra, de – mint Orbán hűséges embere – valószínűleg nem mondana nemet a miniszterelnök felkérésére.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Édes istenem...hova süllyed már a színvonal?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Azért gondoljatok bele, mekkora csont nélkülit kell produkálni ezért a posztért, mert itt nem csak a fityisz ciklus alatti hatalom és az azzal járó anyagi haszonról van szó, az semmi, ahhoz képest, ami élete végéig megilleti, járadék, autó, titkárok, lakás, amiért egy forintot nem kell fizetnie és még a rezsit is a nép állja, tehát fűthet világba és pocsolhatják a vizet a medencében, karácsonyfa díszként világíthatja ki éjszaka a lakását...szóval, leginkább ezért megy a harc. Na, ezt kellene megszüntetni törvénnyel, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő.
batukán
@batukán: Ja! Még annyit, képzeljétek ha Orbán alatt lesz vagy 3 elnök...mennyi is lesz az nekünk?
Borsodi
A képen inkább egy vonat indító bakterra hasonlít,mint egy államfőre.Sípot neki és mehet Felcsútra.
kamazuka
A hír hallatán Madagaszkár azonnal benyújtotta igényét,hogy Mali,és Bottswana mögött ringbe szállhasson a rőzsebajszos kis ördögbütyökért.
rapier
@egyvandor: Itt tovább mennék! A náci akkor is náci, ha liberálisnak akarja láttatni magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.