Háttérharc indult a Fideszben – írja a HVG csütörtöki száma. A kormánypárt egyes feltörekvő, fiatal vezetői "felfelé buktatással" távolítanák el Kövér László házelnököt a pártirányításból, és őt jelölnék Áder János utódjának.

A hetilap szerint Kövér nem igazán vágyik a köztársasági elnöki pozícióra, de – mint Orbán hűséges embere – valószínűleg nem mondana nemet a miniszterelnök felkérésére.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Édes istenem...hova süllyed már a színvonal?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Édes istenem...hova süllyed már a színvonal?
verum
Miért ne tölthetné be Kövér egyszerre mindkét pozíciót?
Bár belső családi ügyekbe nem szoktam beleavatkozni, az nagy tapintatlanság is lenne.
pan
Szegény Magyarország, szegény magyarok...
Amikor azt hinné az ember nincs lejjebb, rá kell jönnie, hogy ezek miatt van lejjebb.
Egy köztársasági elnök az egész nemzetet, népet képviseli.
kövér lestrigázta az ország egyik felét... ennek az országnak a nagyobbik felét.
Ez hülyéje azt nem érti meg, hogy a mai baloldal nem egyenlő sem a szocializmussal, de főleg nem egyenlő a kommunizmussal!

Hány baloldali politikus koszorúzott volna egy azerbajdzsáni kommunista diktátor sírjánál?
Szerintem egyetlenegy sem!!!
Innentől kezdve ki a striga?...

Hány baloldali politikus központosítana olyan szinten, ahogy ezek a... már annyiszor forgattak köpönyeget, hogy már nem is tudom kik ezek a strigáknál is strigábbak.
volvós
Már csak ez hiányzik a Magyar Népnek !!!
Egy volt véresszáju komcsi közt.elnök !!
Slade
Szégyen, gyalázat!!! Ennek az agyatlan komcsinácinak a sitten van a jól megérdemelt helye, nem az elnöki székben. Na nem mintha a mostani sokkal jobb lenne, de talán valamivel.
Pálinkafőző Rézüst
nabazmeggggg...egy vérkomcsi...??? @hetöndöe: igazad van... :(((
vonotok
Valaki írja már már meg e népnek hányadik " csapása " lesz amit el kell viselünk???
Mangu
Ha bejön, megérdemeljük mindnyájan!
namihami
@Mangu: És hidd el: bejön.
Ha esetleg (néputálat miatt) nem Ő, akkor találnak valami hasonló nagyágyút. Van ott még, ahol ez volt.
rapier
Szerintem ő sem lenne alávalóbb, mint az elődei!
Cicamama55
Nekem nagyon szimpatikus Áder János, sajnálom hogy váltás lesz.
Istvannyugdijas
@pan: Sajnos nincs igazad, baloldal ugyan az a fészek mint ami 1990 előtti rendszer volt,még a vagyonukat is át mentették nem csak a nevüket!
egyvandor
@Istvannyugdijas: Nem értem miről beszélsz. Azok az elvtársak mára nertársakká váltak.
Cicamama55
@rapier: Nem azért hogy alávalóbb hanem, hogy egy gyűlölködő ember ne képviselje egy egész ország népét. Ez a poszt nem "csak a Fidesz"-ről szól! Áder János csendben, megfontoltan, a háttérben tette a dolgát, s szerintem nagyon jól!
rapier
@Cicamama55: Kövér ugyan mit gyűlölködött? Az a véleményterroristák privilégiuma!
Fradigege
És, ha még sem? Kit érdekel az mszmp-s.
Istvannyugdijas
@egyvandor: Még itt vannak az elvtársak az utódjaik el vannak helyezve,a család szövetség még működik !
pbalage
@rapier: ugye, hogy tök mindegy? Bajuszos legyen és legyen egy "frankó" tolla, amivel alá tudja írni a lopási sztorikat.
rapier
@pbalage: Valakivel kevered! Ő nem liberális!
Istvannyugdijas
@Fradigege: A többi sem jobb, nincs ki le váltsa Orbánt,erős kezű és az emberekkel beszélni tudó rafinált emberre volna szükség,az meg nincs a láthatáron!
Pestilence
Nem arról volt szó, hogy Orbán azért nem akarja már Ádert, mert egy olyan embert akar a posztra, aki jobban képviseli az oszág egységét?
Kötél elvtárs hogy fogja ezt teljesiteni?
Vagy volt valami titkos szavazás, amin eldöntötték, hogy csak az tartozik a nemzethez, aki a kormányt támogatja?
Cicamama55
@Mirabilis: Igen, soha nem is tagadtam, hogy számomra szimpatikus. Azért van ez az oldal, hogy a véleményünket leírhassuk, hát én is megteszem. Netán nem szabad?
Cicamama55
@rapier: Azért a komcsizásával sokszor kivágta még nálam is a biztosítékot!
wagabund
..."Kövér László lehet az új köztársasági elnök"...

de jó... végre lesz egy kis jókedv, kacagás...
justhpeter
Eszembe jutott az a százezres szurkolótábor, amelyik azt ordibálja, hogy "három hülye", aztán eszembe jutott Orbán, Áder és Kövér. De jó lenne tudni, hogy miért ez jutott az eszembe.
csetere
@wagabund: +kötél, meg panelprolizás...stb.
nusika
...biztos viccnek szánták, mert április van!
Cicamama55
@wagabund: Áder János komolysága után kész felüdülés lenne...5 másodperc alatt lebonyolítja majd az újévi köszöntőket is! A jelbeszédes hölgy igencsak kapkodhat. :)
panellproli
Csak ettől mentsen meg a Jóisten. Ha nem akarunk állandó rettegésben élni, hogy mikor veti be a kötelet, akkor mihamarabb jó lenne a süllyesztőbe küldeni a cimboráival, egyetemi társaival együtt
kkalman
A köztársasági elnöki nívó is egyre lejjebb zuhan. Van valahol ennek a szakadéknak alja?
papa.49
@kkalman: Az feneketlen mint a fütyisz aljassága!!!
kkalman
@papa.49: ma, 21:35 tudom. A kérdés inkább költői volt, mint valós.
vadsanca
Valójában milyen államformában élünk? Miért is kell "Köztársasági elnök"?
Desischado
Na, ha kötelest megválasztják, akkor már nem is kell bajlódni a cirkusszal, lesz itt közröhej elsőosztályú! Istenem, sírhatnékom van, hogy szegény, drága hazám hova süllyedt! Nem emberi, hogy mi lesz még itt? Már mindenki rajtunk röhög, meg utál bennünket, miért egy ilyen bunkó parasztot kell elviselni?! (Elnézést a parasztoktól, nem sértésnek szántam!)
Jozefina
Atya isten. Ezt nem hiszem el. Hogy lehet lejáratni a köztársaság elnöki posztot!!! Igaz nem is létezhetne, hiszen nincs köztársaság. Vicc az egész!!!
rapier
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
simmering73
Ez a kép önmagáért beszél. Aláírás: Dzsugasvili reinkarnációja dilibogyóval.
DR Eric CARTMEN
Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz

Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott, hogy “mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már? De tudja, még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok száz kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig Ön karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan -csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.A tragédia az, kedves Kövér úr, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat, addig Ön gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázza egykori sorstársait, elvtársait. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, Ön viszont – már ne is haragudjon véleményemért – szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki, akit a beszédében említett: az új kapitalista világban a politikai pályafutása érdekében, a hatalom kedvébe járva a legelszántabb módon gyalázza azt a rendszert, amely Önt kitaníttatta és próbált magából embert faragni. Sajnos nem sikerült, de erről azt hiszem, hogy nem mi tehetünk.”
egyvandor
@DR Eric CARTMEN: A kövért reálisan jellemző és rétékelő írások tartalma egybeesik azzal amit itt tömören leírtál.
egyvandor
@Istvannyugdijas: Miért kéne erős kezűnek lennie? Nosztalgiázol? Nem a hülyéket kell köztársaság elnökölni!!
egyvandor
@rapier: A náci akkor is náci, ha szégyenli bevallani.
papa.49
@DR Eric CARTMEN: Erre az írásra legalább 100 tetszik jár, lényegre törő, pontos képet ad a ,,bajusz királyról,, akinek a kevés esze a sérójában volt azt meg levágatta, bár szerintem a borbély lejebb is nyiszálhatott volna, keresztbe))))))))))))
Cicamama55
@Cicamama55: Ha a fekete seregre mondják, akkor nem, mert ha rajtam múlna, mind börtönben ülne! Minden olyan ember, aki gyűlölet kampányt folytat egyes embercsoportok ellen.
Borsodi
Szép kis baleset lenne ez nekünk nem elég a miniszterünk, kell ég egy púp a Magyarok hátára.Lassan az országunkat ezek az emberek ellen kell beoltani.Mert ránk nézve rosszabbak minden vírustól.A népnek kellene eldönteni nem a fidesznek.
bence
Na már csak ez hiányozna nekünk , meg a halál !
bence
@DR Eric CARTMEN: ! Na ilyen az ÖKÖR ! Hamar felejt !
Pestilence
Inkább legyen a Vegeta reklám-arca.
Vagy az Erős Pistáé.
Draba
Mit is mondott Hofi Géza bátyánk erről a véglényről?

"Ha kinyitja a száját,folyik a s..r belőle".
Rövid,pontos és tárgyszerű jellemzése egy nyikhajnak.
Jozefina
Minden dilisből elnök lesz??? Pedig köztárság sincs!!! De nyilván jól jön a havi millás illetmény élete végéig!!! A "köztársasági" elnököt miért nem a nép választja meg??? Miért a parlament??? A népakarat soha nem Kövérre szavazna az biztos!!!
wagabund
Ha valakinek volt szerencséje hallgatni a híreket ebéd közben, akkor legnagyobb örömére azt is hallhatta, hogy Balog minisztert ajánlják Kövér helyett, mint a legmegfelelőbb embert...
...Kövér valamiért húzódozik..

...hát nyájas olvasók...térdre, imához...
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs nem szeretne kosztársaseggi elnök lenni, mert akkor nem tudna tovább játszódni az ólomkatonáival (parlament őrség) a parlamentben.
prime777
A Kövér László?
Ez kemény.
Szellemiségét nem lehet überelni.:)
Viszont az egyetlen fideszes akinek nincsenek 50-100 milliói vagy milliárdjai,26 év után sem.
batukán
Azért gondoljatok bele, mekkora csont nélkülit kell produkálni ezért a posztért, mert itt nem csak a fityisz ciklus alatti hatalom és az azzal járó anyagi haszonról van szó, az semmi, ahhoz képest, ami élete végéig megilleti, járadék, autó, titkárok, lakás, amiért egy forintot nem kell fizetnie és még a rezsit is a nép állja, tehát fűthet világba és pocsolhatják a vizet a medencében, karácsonyfa díszként világíthatja ki éjszaka a lakását...szóval, leginkább ezért megy a harc. Na, ezt kellene megszüntetni törvénnyel, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő.
batukán
@batukán: Ja! Még annyit, képzeljétek ha Orbán alatt lesz vagy 3 elnök...mennyi is lesz az nekünk?
Borsodi
A képen inkább egy vonat indító bakterra hasonlít,mint egy államfőre.Sípot neki és mehet Felcsútra.
kamazuka
A hír hallatán Madagaszkár azonnal benyújtotta igényét,hogy Mali,és Bottswana mögött ringbe szállhasson a rőzsebajszos kis ördögbütyökért.
rapier
@egyvandor: Itt tovább mennék! A náci akkor is náci, ha liberálisnak akarja láttatni magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.