A magyarországi offshore-szálak egyenkénti kivizsgálására kéri a kormányfő a belügyminisztert, a titkosszolgálatokat, valamint az adóhivatalt felügyelő minisztert.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban kijelentette: az embereknek látniuk kell, hogy a tőkével rendelkezők betartják-e a jogszabályokat.

Úgy ítélte meg: a jelentős magyar politikai tényezők kívül állnak ezen az ügyön, a magyar szál szerinte leginkább bankárokhoz köthető, és bár nem kívánta pártdimenzióba terelni a kérést, úgy fogalmazott, inkább szocialista nagytőkésekhez.

A metrószerelvény-beszerzéssel kapcsolatban a kormányfő hangsúlyozta: az angol hatóságoktól meg kell kérni a visszaélésekre utaló bizonyítékokat, és ki kell vizsgálni azokat, amivel "a rendőrségnek és az ügyészségnek komoly munkája lesz".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A mellékelt fényképet és az ott látható fizimiskáját látva óhatatlan az ön elmeállapotának tüzetes vizsgálata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A karámtörpe nem csípi a konkurenciát !
nezelodo
Ja majd kivizsgálják, aztán benyögik szabályos, mint a trafikosztás, a pályázati lenyúlás. 2010-ben is a választás előtt a Fejlesztési Bank gyanús ügyeit firtatta. Este lehet, megkérdezte a zasszonyt, aztán el is lett felejtve, így sohasem tudjuk meg, kik kaptak a piaci ár alatti kamattal hiteleket, a strómanos birtokok üzemviteléhez.
zöldszem
Ja, ki kell kivizsgálni, és 80 évre titkosítani-:(((

De semmi baj, migráns riogatás fogyóba, 8 év kevés... de van Kiss ügy 55 év!!! Több mint a 8...
namihami
A metrószerelvény-beszerzéssel kapcsolatban a kormányfő hangsúlyozta: az angol hatóságoktól meg kell kérni a visszaélésekre utaló bizonyítékokat, és ki kell vizsgálni azokat, amivel "a rendőrségnek és az ügyészségnek komoly munkája lesz".

Milyen igaza van a mi Vezérünknek.
És ezzel egy időben ki kellene kérni a Gripen-aktákat a svédektől, a kisvasút -aktákat a minisztériumoktól, a földeladási-aktákat a mezőgazdaságiaktól, stb. stb..
Annyi a kérni való, hogy betelne a teljes internet, ha végigmennénk rajtuk.
Persze, ha csaltak, bármely oldalon is, akkor dádá legyen. De mind a két oldalon.
bakegya
@zöldszem: orbángyőző honnan jött,mit hozott magával és innentől a saját pereputty minden tagja terítse a köz asztalára ami már nem a másé,HANEM AZ ÖVÉ ÉS ÖVÉIÉ@namihami: már ketten vagyunk,de az összes megloptt kisemmizett,elbocsájtott ellehetetlenített,emigrált,de a SIMICSKÁNAK MINDENKÉPPEN tanuvallomással kell élni!!!
bakegya
A felcsutkán kussoltatott offshor horrorról se feledkezzen ám meg a vagyonvizslató mutyológus!-ne hogy má,Brüsszelből mondják meg mit hova-hogyan,mennyit dugtunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.