Pert indít a kormány ellen a Demokratikus Koalíció amiatt, hogy összesítésük szerint a kabinet 1,4 milliárd forint értékben adott át ingyen kampányelemeket a Fidesznek. Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője vasárnap az MTI-nek azt mondta, a kormány jogosult közpénzt költeni kampányra, de arra nem, hogy a szlogeneket, grafikákat ingyen átadja egy pártnak. A DK összesítése szerint a Magyar reformok működnek kampányért 600 millió forintot, a Magyarország jobban teljesít kampányért pedig 800 milliót fizetett ki a kormány. A bíróságon azt akarják elérni, hogy ezt a pénzt fizesse vissza a Fidesz. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Több ilyen kellene!
Már régóta írogatom, hogy gyűjtsék össze az ország megkárosítását, így a fideSS/kdnp bagázs gazdagodását és az egymás elleni sérelmeiket bizonyító adatokat, és irány a bíróság!
Hoppá: de milyen bíróság? A kormány kollaboráns bírósága? Először nyilván az, mert muszáj és utána az eu bírósága. Sajnos ebben se nagyon bízok, így marad minden a régiben.
Működik a váltógazdálkodásos szabad rablás!
D e mindenesetre az összes ellenzékinek, civilnek és pártnak is ezt kell tenni!
A tolvajokat feljelenteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.