Nonszensz, hogy Budapesttől több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van - mondta a külgazdasági és külügyminiszter. Szerinte a kormány amiatt akarják "lehúzni", hogy milyen álláspontot képvisel a bevándorlási válságról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Homlokos Petike! A kis szarkupacot pár méterrel odébb nem érezni. Na de egy trágyadombot kilóméterekről is!
Aki Én
Mondják ezt hazai irodákban is, csak b@sztok meghallani. Nézz ki az ablakon, felháborodás felháborodás hátán.
Hellcat
Ide is beírom:
Így kell ezt? Kiosztani mindenkit a picsába? Ez ám a külpolitika...
"Budapesttől több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van." Nem csak akarják...meg is mondják...és olyan marha messziről is nagyon jól látják.
"Minket a magyar emberek választottak meg, - Elcsaltátok a választásoakt ja.
nekünk az a feladatunk és kötelességünk, hogy a magyar emberek érdekének és biztonságának megfelelően járjunk el. - Akkor ideje lenne elkedzeni nem?
Minket nem az motivál, hogy több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek dicsérő szavait kivívjuk" - Az látszik öcsém mert mindenhonnan csak a szidás jön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.