A közbeszerzés leállítását kérte az EU 420 milliárd forintnyi szennyvízberuházással kapcsolatban – írta a Világgazdaság. Csak néhány hete jelent meg a felhívás 420 milliárd forintnyi szennyvízberuházásra, az Európai Bizottság máris a közbeszerzés leállítását kérte – közölte a VG. A lap úgy tudja, az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (Olaf) is érkezett már bejelentés a megatenderrel kapcsolatban, amely szerint az állami megrendeléssel a legnagyobb piaci szereplőket – mint a mélyépítésben nehézsúlyúnak számító Duna Aszfalt Kft., a Mészáros és Mészáros Kft. vagy a Békés Drén Kft. – stafíroznák ki a következő négy évre.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
hát igen...és benne van a pakliban, hogy nem ez az egyedüli amivel gondok vannak...gondolom ezért lesz majd az unióra fogva, hogy jövőre mégsem jön el a kánaán...
RonaGyuri
Vérlázító, már abba is bele akarnak pofázni, hogy kinek osztják a tőlük kapott pénzt! =))
lópicigáspár
Azért ez már érvágás! Ekkora összeget megérez a gyorsnaszád gazdaság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.