A főváros által készített belső ütemterv szerint az idén már nem kezdődhet el az M3-as metró alagútjának felújítása, ezért Tarlós István ígéretével szemben a következő önkormányzati választás, azaz 2019 ősze előtt szinte biztosan nem tudják átadni a metróvonalat – tudta meg a Népszabadság.

A főváros belső ütemterve szerint az idén már nem kezdődhet el az M3-as metró alagútjának rekonstrukciója. Tarlós István főpolgármester tavaly októberben még úgy vélte, nincs ok a 2018 végi átadási határidő módosítására. Az idén februárban már kissé hátrébb lépett: a metróvonal infrastruktúrafelújításának végső határidejeként 2019. szeptember 30-át, az önkormányzati választások előtti időpontot jelölte meg. Csakhogy a Népszabadság információi szerint már a BKV-nál sem bíznak abban, hogy a munka 2020 első negyedéve előtt befejeződhet.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tobbert ujjittatjak fel a ruszkikkal az elavult 50 eves szerelvenyeket, mint amennyibe az uj es modern metro kocsik kerulnenek az Altstromtol. Itt valami nagyon nagy mutyi van a palacsintaban.
SARLOS GECI MONDJON LE!!!
coni
A 3-as vonal balesetveszélyes, ha történik valami Tarlós mégsem mondhatja, hogy az elmúlt 8 év a hibás, hiszen 2010 óta ő felel a Fővárosért és azon belül a BKV-ért.
justhpeter
Tarlós csak izzad és izzad és izzad...
nyanya001
De kész lesz úgy félig meddig majd Orbán átadja,aztán még vagy háromszor is
mert ebben már van gyakorlata !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.