Kértek és kaptak: a fideszes Vécsey László felesége a lehető legnagyobb összeget igényelte a család új, energiatakarékos mosógépéhez, és meg is kapta a pénzt. A fejlesztési tárca szerint gyakorlatilag minden pályázó megkapta a kért támogatást, mert akkorára növelték a keretösszeget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hiába, a mélynyomor az mélynyomor még a sertéstelepen is ! Hogy találja meg a 220 Volt a harácsoló pofátlan szarházját ! Mert senkit nem hagynak az út szélén mosógép nélkül !
nemkati
"A parlamenti képviselőségért havi szinten, tiszteletdíj jogcímen bruttó 394.230 forintra, 295.673 forint választókerületi pótlékra, valamint 115.950 forint lakhatási támogatásra tarthatott igényt áprilisban. Ezen kívül – eseti jelleggel, éves szinten – hozzávetőlegesen 100 ezer forintos adóköteles bevétele származik erdőgazdálkodásból."

Hát csoda, ha ebből a piti kis jövedelemből nem fussa egy mosógépre?
adrenalink
Ő mossa tisztára a fityisz szennyesét?:-)
papa.49
Hazugovics mondta ,,ami jár, az jár,, a pacák csak komolyan vette, de mi is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.