A 2014-es parlamenti választással közel azonos eredmény születne egy most vasárnapi voksoláson – mondta a Nézőpont Intézet ügyvezetője a Közvélemény-kutatók portál összesítésére hivatkozva a portál által szervezett csütörtöki konferencián, Budapesten.

Nincs változás: ma is a Fidesz nyerné a választást

2014–2018-as parlamenti ciklus félidejében az öt nagy közvélemény-kutató intézet (ZRI/Ipsos, Medián, Nézőpont Intézet, Századvég, TÁRKI) összevont adatai alapján a teljes felnőtt népességben a Fidesz–KDNP 30, a Jobbik 13, az MSZP 10, a DK 5, az LMP 3, az Együtt 2 százalékon áll, míg a PM támogatottsága alig mérhető.

Az átlagolt eredmények alapján egy most vasárnapi választáson a legvalószínűbb listás eredményt nézve a Fidesz-KDNP 46, a baloldali pártok együttesen 24 (az MSZP 13, a DK 8, az Együtt 2, a PM 1), a Jobbik 21, míg az LMP 5 százalékot szerezne.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzeti_nyugdíjas
Nem hiszem el, hogy ennyi hülye él Magyarországon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@Desischado: ..A jobbik már most harcol a hatalomért egymás közt ..Milyen harcra számíthatunk a többi ellenzéki párt között ?? Úgy járunk mint a Szlovákok 5-8 párt fog koalíciót kötni és soha nem tudnak megegyezni semmibe csak a saját pénzük emelésében ..Ez jobb lesz ??? Lehet választani a rossz vagy a még rosszabb között ...
szaboria1
Kérdezzék meg az utcán is az embereket és főleg vidéken.
mariaberta
@nyanya001: Ez a kis kecske melyik részt nyaldossa?
nemzeti_nyugdíjas
@Katalina62:Ezért veszik igénybe a bozgorokat.
gulyasgyula
@Desischado
Az baj itt hogy ha a fidesz elvesztené a választásokat a következő kormány beengedi az olcsó migráns munkaerőt és már a Magyar fiataloknak nem is lesz hová vissza jönni . Sajnos nem jó irányba megy a világ szekere és ez ellen egyedül Orbán harcol érdembe , a Lengyelek Szlovákok , csehek csak immel - ámmal tiltakiznak -...
Feraj49
Grafikont Én is tudok csinálni ! Jó pénzért eladom a FIDESZ -nek ,meg sajtónak ! Vajon igaz-e? Az már nem a készítő gondja ! Hajrá statisztika készítők,nektek is élni kell valamiből,ha hazugság is. Akárcsak a "REFORMOK MŰKÖDNEK " szlogen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.