Kedvező a pillanat a tartós ápolásra, gondozásra szoruló emberek ellátásának átalakítására – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a tartós szakápolásról a minisztériumban tartott pénteki konferencián.

Rétvári Bence szerint a tartós ápolásra, gondozásra szoruló emberek ellátásának kérdése évtizedek óta "terebélyesedő probléma".

Ellátásuk benne van az egészségügyi és a szociális ellátás rendszerében, de vannak átfedések, párhuzamosságok- tette hozzá az államtitkár.

Közölte, most kedvező a pillanat a rendszer átalakítására, mert az egészségügy és a szociális terület is többletforrásokkal gazdálkodhat jövőre, emellett az áfacsökkentés, a családok adókedvezménye, az alacsony infláció és a nyugdíjemelés miatt csökkennek a megélhetési költségek, és ezáltal a szociális intézményrendszerre háruló feladatok is.

Ráadásul az érintett három szakterület vezetői – az egészségügy, a szociális terület és a családügy – egy minisztériumon belül vannak – mondta Rétvári Bence.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Végig bírta mondani röhögés nélkül. Nem tudom, ki hogy van vele, de olyan színészi teljesítményeket produkál a legtöbb kormánytag a különböző nyilatkozataival, hogy lenyűgöző.
Amikor hallgatom őket azon gondolkodom, hogy tényleg nem szégyellik magukat egy ici-picit sem.
justhpeter
Rétvári egy poliészter-parafenomén államtitkár, aki egy formán ért az oktatáshoz (is), az egészségügyhöz (is) és mindenhez (is). Most ugyanebben a témakörökben ígérget (is).
papa.49
@justhpeter: Nem nehézneki olvasni tud elmakogja amit a Csita leírt neki oszt. jónapot, hogy értelmetlen az az egy árva bitjének FEL SE TŰNIK!!!
papa.49
,,Kedvező a pillanat,, MOST KELL SZÉTVERNI A MARADÉKOT IS))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.