Mind az egészségügy, mind a köznevelés területén előrelépés történhet jövőre, a 2017-es költségvetésben e két területre 200 milliárd forintos többletet szán a kormány – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Rétvári Bence hangsúlyozta: amellett, hogy a jövő évi büdzsé alapvetősen az adócsökkentés és az otthonteremtés költségvetése lesz, az egészségügyre és a köznevelésre is jelentős többletforrás jut.

Bízunk abban, hogy e két terület a jövő év nagy nyertese lehet

- fogalmazott az államtitkár.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Hihetetlen pofátlanság ez amit ezek művelnek. A kdnp. -nek soha nem volt, ma sincs, nem is lesz realitásérzéke. Szükség van rájuk, mert a vallásos lakosság megnyerése, megtartása, szavazóbázis részeként erősítése fontos a fidesznek. A rendszerváltoztatáskor kivívtak némi szerepet maguknak, részesei voltak a különböző paktumoknak, így most el kell viselni őket. A vasárnapi boltbezárásokra hozott törvényi szabályozás, majd most az eredeti helyzet visszaállítása tipikus esete a " több legyet egy csapásra " Fricska a kdnp.-nek, pofon a népszavazásra hajtó mszp.-nek, gesztus a vasárnap vásárolni szándékozó nagyvárosi , amúgy a politika iránt közömbös tömegeknek, farbarugás az áruházakban dolgozó kereskedelmi alkalmazottaknak, a tévedés elismerése a multik felé, akik a vasárnapi bezártság miatt profitot vesztettek, agyongyötörték a dolgozóikat. A kdnp. minderről semmit sem tud, csak mutatni akarja létezését.Kinek mi a felesleges? hallottam egykor ezt a kérdést . A válaszban az egyházi életben szereplő urak és hölgyek bizonyos testrészei szerepeltek.
Ez a bugyuta kis humor ugyanúgy terjed mint Vatikánban az érsekség, apáról fiúra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
"Bízunk abban, hogy e két terület a jövő év nagy nyertese lehet"
Ettől az egy mondattól hiteltelen A többi meg csak a porhintés.
Desischado
Hogy nem szakad le a pofázmánya ekkora hazugságtól! Dögrováson az egészségügy, hogy másról ne is beszéljek! És 100 milliárd semmire sem elég! Ez a rétvári is ritka egy gerinctelen féreg!
kkalman
@Desischado: tegnap, 23:56 Gerinctelennek nem is olyan ritka. Az összes fitymaszos épp ilyen. A meztelen csiga egy Korinthoszi oszlop hozzájuk képest. /Hofi/
nyanya001
Előrébb léptetek, most már a gödör alján vagyunk ! (
süsüasárkány
Ma hallottam!
Azért építjük a stadionokat, hogy egéségesebb legyen a nemzet.
A kórházkórházak kiköltöznek a zöld gyepre. Ott legalább jobb a levegő!
A többi változatlan!
Ja, az egészségügyet felelősek legelhetnek!
süsüasárkány
Ma hallottam!
Azért építjük a stadionokat, hogy egéségesebb legyen a nemzet.
A kórházkórházak kiköltöznek a zöld gyepre. Ott legalább jobb a levegő!
A többi változatlan!
Ja, az egészségügyet felelősek legelhetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.