Törvényjavaslatot nyújtott be a Parlamentnek Gyurcsány Ferenc, amely megszüntetné a jegybanki alapítványokat: a Pallas Athéné Domus Animae Alapítványt, a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítványt, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványt, a Pallas Athéné Domus Concordiae Alapítványt, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítványt és a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítványt.

Gyurcsány javaslata szerint az MNB-alapítványok jogutódja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. lenne, az alapítványok vagyona pedig állami tulajdonba kerülne.

Ezenkívül Gyurcsány javaslata arra kötelezné az alapítványok vezető tisztségviselőit, hogy a módosítás elfogadása utáni 30 napon belül készítsenek beszámolót az alapítványok működéséről.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Támogatom...nem azért meg gyurcsány, hanem mert rohadtul nem értek egyet a haveroknak való pénztalicskázással amit az MNB művel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Hellcat: En is, de attol tartok a javaslat el fog halni, mert a jobbik a fideSS moge fog allni.
rosalinda57
Teljes mértékben egyetértek. Kitalálta Matolcsy a pénzek eldugásának technikáját. Előtte pedig a "lufi"-pénz valódi pénzzé tételét és a nagy semmiből a valós pénzeket osztogatta a barátoknak, haveroknak, párt közelieknek.
Desischado
Teljes mértékben támogatom! Aztán teljes elszámoltatást és börtönt a rablóbandának! eltolcsynak teljes vagyonelkobzás, és életfogytiglani kényszermunka!
Borsodi
@Yoda69: A jobbik ha a fidesz mögé állna elveszítene sok szavazót, egyéb ként Vona ezt már javasolta , igaz ő Orbán Matolcsi Mészáros s maga ellen kérte.Gyurcsány vissza vág. Már ideje lenne a körmére nézni ennek a sok élősködőnek,Az ellenzék most fogjon össze.A fidesz Meggyesit tudja fikázni.Talán Kósát is meglehetne cáfolni. Melyik miniszter a legkorruptabb?
kukac50
Gyurcsány szava a parlamentben semmi. Matolcsit azonnal a börtönbe kellene zárni,hiszen sok szegény embertől aljas módon elcsalt deviza pénzekből a rokonait meg Orbán haveri körét támogatja. Azok az emberek akik ez miatt elveszették a fejük felől a tetőt és még Isten tudja mennyi deviza hitelük maradt amit még fizetni kell, azok az emberek a Fidesz kormányt a pokolra kívánják.
Jozefina
Utcán a helye mindenkinek! Civilek, szakszervezetek, pártok, tanárok, diákok, egészségügyiek, taxisok, közalkalmazottak, közlekedési dolgozók, és még sorolni lehetne! Nem megijedni, visszavonulni, támadni és egy nagy országos demonstráció eredményeként elzavarni a büdös francba valamennyit!!! Csak nem hagyni elmenekülni, hanem rögtönítélő független bíróság előtt számoljanak el tetteikkel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.