Egy budapesti gyermekotthon egykori alkalmazottját azzal vádolják, hogy négy éven keresztül élte ki szexuális vágyait a rá bízott fiatalokon, de az is előfordult, hogy bántalmazta, nyilvánosan megalázta őket.

A Bors információi szerint a gyanúsított B. T. 2005. októbere és 2009. áprilisa között élt vissza a nevelésére és felügyeletére bízott 12-18 éves fiatalok kiszolgáltatott helyzetével. 

Az ügyészség szexuális erőszak bűntette, kiskorú veszélyeztetése bűntette, súlyos testi sértés kísérletének bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt emelt vádat a férfi ellen.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
amíg a büntetési tétel maximum az, hogy meséj már józsi, jó volt? ...addig semmi nem tart vissza ..
de ha az alapbüntetés akár egy gyerek megdugása, vagy cumiztatása esetén is tíz év fegyház, de ha több eset folytatólagosan, akkor 15 től húsz év fegyház kedvezmény nélkül lenne kimérve

amíg nem büntetik, addig ez nem szűnik meg, és a gyerekek állandó veszélynek vannak kitéve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@1magyar: asszem az nem nagyon rendítené meg...valami ánusztágítás jobb lenne..ha már...
Desischado
Remélem, kiderül a sitten, hogy miért ül. Akkor lesz ám kutyavilág rá! A pedofilokat gyűlölik odabent, úgy tudom. Dögöljön meg, kínok között nyuvadjon ki ez a rohadék! Halál minden gyerek bántalmazóra!
wagabund
@1magyar: ok. csak dühömben írtam...
Draba
@wagabund: Visszatartó,elrettentő büntetés:
Először meghámozni a farkát,mint egy uborkát,aztán sósavban,majd lúgban áztatni.Amennyiben ezeket kibírja röhögés nélkül,összezárni egy nőstény,tüzelő gorillával egy estére egy közös ketrecbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.