Mi tagadás lemaradtam kicsit. Erre akkor jöttem rá, amikor előbb tűnt fel az almás-körtés selfie-kről a felhívás, mintsem tudtam volna, hogy mire fel kellene ilyen képet készíteni. Aztán elolvastam azt, ami Orbán interjújából beszivárgott a magyar nyelvű médiába és kiderült, hogy a miniszterelnök szerint a homoszexualitás valami almának hívott körtével kapcsolatos képzavart jelent. Mármint akkor, ha családdal és házasságkötés kapcsolatos szövegösszefüggésben merül fel. Így aztán, Pannónia esze által, kimondatott: „Egy alma nem kérheti azt, hogy hívják körtének”. Amihez csak gratulálhatunk a magyar miniszterelnöknek. Még akkor is, ha beszélő almákkal vitatkozni nem jelenti okvetlenül a beszámíthatóság biztos jelét. Még egy miniszterelnöknél sem. De a gratuláció nem is ezért járna, hanem azért végtelen precizitásért, amellyel két, szarvnak hitt, csontos szerv között megtalálta a bika tőgyét. Mert a beszélő almákat képes képtelenségnek feltételezve, és hasonlatként értelmezve is...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Igaza is van! Egyszer hozzánk is becsengetett egy alma, és azt mondta:
- Hívjanak vezérműtengelynek... - (A nagyapját is ismertem, Nockenwellének hívták.) Mondtam neki: - Kösz, nem veszünk semmit. És becsuktam az ajtót...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nagyon magyarkodik, de hát mindenki tudja NEM AZ)))))))))))))))
GeoCravker
AZért lehet, hogy körtehiánya van :-)
karma1
Szuperjo iras, mindenesetre jot szorakoztam rajta... Hova tenne agyilag ez a szerencsetlen akkor Sir Elton Johnt a ket gyerekevel? Aki a ferjevel egyutt gyonyoruen nevelik a ket gyerekuket?

Micsoda agyagba dongolt feju idiotanak kell lennie ahhoz, hogy ex katedra ekkora baromsagokat fejthessen ki?
Na meg hogy a hazassag osmagyar talalmany???

Mondom, hogy vagy a gyogybogyoit, vagy a dilidokijait kellene mar valami hatasosabbra kicserelni, mert nagyon barom kezd lenni...
karma1
@karma1: Ma el fogok menni a kozeli kisvarosba, ahol a bevasarlasaimat szoktam vegezni, es fogok venni egy kortet, amit "nashi"-nak hivnak, es ami ugy nez ki pontosan, mint egy alma.

Szivesen elkuldenem ennek a fejlodesben visszamaradt veglenynek, hogy ehhez vajon mit szolna?
(De talaltam rola egy kepet: www.google.co.nz/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=nashi+pear&oq=nashi+&gs_l=img.1.1.0l10.890.3567.0.8026.6.6.0.0.0.0.338.1201.2-2j2.4.0...0...1ac.1.64.img..2.4.1198._wz7NUJeo4c#imgrc=JIdSsMNjEEukHM%3A
karma1
@GeoCravker: Az 1.00-ras hsz-emet Neked cimeztem, bocsi...:o))))
eugen4402
Igaza is van! Egyszer hozzánk is becsengetett egy alma, és azt mondta:
- Hívjanak vezérműtengelynek... - (A nagyapját is ismertem, Nockenwellének hívták.) Mondtam neki: - Kösz, nem veszünk semmit. És becsuktam az ajtót...
1magyar
A homoszexualitás genetikai betegség és nincs gyümölcse. Igaza van, nem potenciális család két egynemű kapcsolata.
karma1
@1magyar: Ugye csak viccelsz? Ismerek olyan csaladot, ahol HET (7 ) gyerek van, es NEM hazasok, "csak " egyutt elnek 11 eve, viszont olyan par is a baratom, akik meg a gimnaziumban ismertek meg egymast, 40 eve elnek HAZASSAGBAN, de nem lehetett gyermekuk a ferj hibajabol.

Elarulok egy titkot: PAPIR NELKUL IS LEHET GYEREKET SZULNI, egyutt elni bekeben es szeretetben, nem kell ahhoz elmenni egy vadidegen ember ele, aki majd azt mondja, hogy mi csalad leszunk mostantol, es beskribalja a nevunket a nagykonyvbe...

Viszont gyerek nelkul ket ember hiaba el hazassagban, ha meg reprodukalni sem tudjak magukat, sajat hibajukoln kivul, mert egyikuk GENETIKAILAG nem alkalmas. (Ha mar a homoszexualisokrol - igen helyesen- megallapitottad, hogy genetikai hibaban szenvednek).

Szoval menjen orbanod a sunyiloba, a csalad az kizarolag ket ember melysegesen mely maganugye, es ha papir nelkul elnek boldogan egyutt 50 eve, ki meri azt allitani , hogy ok nem csalad? orban? Miert? Mi o ? Isten?
eszegfu
@karma1: A nálunk is kapható Naschi körte őshonos alma és körtefajták keresztezéséből származik... nekem is pontosan ez ugrott be!
eszegfu
@1magyar: Valóban nem a klasszikus értelemben vett család. Engem azért elgondolkodtat: hol vannak jobb helyen a gyerekek? Egynemü kapcsolatu "családban", vagy egy gyermekotthonban? Terry Black jutott eszembe, aki már 5-6 éve neveli a testvérpárt,akiknek még van 8 testvére és egyik sincs a valódi szüleivel.
eugen4402
@eszegfu: Minden esetben a gyerekek érdekét kell szem előtt tartani, az pedig a jóféle családi erőszak megkedveltetése, mint a haladó magyar hagyományőrzés egyik alappillére. Ha két apuka veri egymást az nem családi élet, hanem bunyómeccs, abból nem tanul a gyerek. Ha két leszbi cibálja egymás tollazatát, az show-műsor, megint elveszik a gyereknevelés elsődlegessége. Hidd el, jobb ha apu férfi, és férfiként veri kékre-zöldre anyukát, aki így igazán nőiesnek mondhatja magát. A család nem olyan, mint a közpénz, hogyha másnak nevezzük, akkor elveszti a közpénz jellegét...
eszegfu
@eugen4402: Szerintem is mindenképpen a gyerekek érdekei a legfontosabbak! Lehet, hogy volt már ilyen hir és nekem "kimaradt", de én még nem hallottam olyan "családi" tragédiáról, ahol az azonos nemü "szülők" kenik-vágják egymást... ilyen "csak" a klasszikus családoknál történik...
1magyar
@karma1: Én sem házasságban neveltem fel a gyerekemet, nem erre gondoltam csak a férfi-női kapcsolatra.
1magyar
@eszegfu: A kettő közül választani lehet: egyértelmű A Terrynél vannak jobb helyen. De legalább ő nem él együtt egy másik férfival a gyerekek szeme előtt.
JAJMÁR
Azon múlnának az emberi mivoltok, hogy minek nevezzük?
Persze, bizonyos értékrendekben ezen múlnak. A kommunikáción. Oszt' azt képzeli némely véglény, hogy ember és nevezzük vezírnek! De azért érezhető a valóság, bárminek is van nevezve! Pl. megkóstoljuk a gyümit, és az íze, illata szerint megítéljük. Kiderül mindjárt, ha rohadt!
A család meg az a kisebb közösség, amelyik egy fedél alatt, egy háztartásban békében és szeretetben él. Szerintem.
JAJMÁR
@1magyar: Miért, te a gyerek szeme előtt éltél házaséletet?
1magyar
@JAJMÁR: Ha a szexre gondolsz: nem. De a házasélet a napi egyéb más kapcsolatból is áll, pld. egy puszi,ölelés és ha két férfi teszi a kisgyerek előtt az nem követendő példa a gyerek számára, attól még hogy a nevelője betegnek született.
amaramaistanna
Vendégkommentár az elmúlt hétről:"Pápa Levente:
Erős hétvégén vagyunk túl.
A református lelkész szerint a vallás nem magánügy, ezért épít templomokat a kormány.
A szocialista milliárdos inkább marad tisztességes és szegény, mint hogy urizáljon.
Az ötgyermekes családapa szerint a család alapja a házasság és nem a szeretet.
Mindenki megőrült?!"
JAJMÁR
@1magyar: 10:49 A homoszexualitás nem betegség. Többségük jóval intelligensebb, mint sok hetero. Ha a gyerek mindig a szülők mintáját követné, nem lenne homoszexualitás.
Egyébként nem tudom, hogy működik egy meleg család, mert nem érdekel annyira, hogy belemélyedjek, de azt tudom, hogy nincs két egyforma hetero család se, és ezzel nincs semmi baj.
1magyar
@JAJMÁR: Génhiba, de ez egyenértékűnek tekinthetjük a betegséggel.
eszegfu
Számtalan érv van a család és az azonos nemüek együttélése mellett és ellen, melyek önmagukban mind igazak. Számomra @JAJMÁR: megfogalmazása a legpontosabb: "a család az a kisebb közösség...békében és szeretetben él." És ezt a családot nem lehet "vezényszóra", elvekkel és meghatározott személyekkel létrehozni... az életünk, körülményeink határozzák meg.
eugen4402
@eszegfu: A valóságban én se hallottam olyan családi erőszakról, ahol két azonos nemű "szülő" püfölte volna egymást, a fenti példámban csak mint elméleti lehetőséget említettem ezt a verziót.
JAJMÁR
@1magyar: 10:58 Persze, annak tekinted - és nevezed - aminek akarod. A betegséget én gyógyítandó állapotnak tartom. A homoszexualitást nem lehet gyógyítani és nem is kell.
eszegfu
@eugen4402: Világos volt a "példabeszéd"-ed, csak megerősitettem!
karma1
@1magyar: 10.34-re: Azert ha jobban belegondolsz, annak a nonek ma Magyarorszagon, aki nem hazassagleveles kapcsolatban el, meg mindig el kell szenvednie a masodrendu besorolast. pedig rengeteg papirnelkuli, de hosszantarto kapcsolat sokkal jobb, mint egy olyan, amiben ugyan van papir, de a par minden este oli egymast a zart ajtok mogott.

Meg abban is kulonbseget tettek a boltzar alkalmaval, hogy ez az ajttos, kepmutato kdnp belevette a rendelkezesbe, hogy csak HAZASTARS dolgozhat vasarnap a kis uzletekben, ELETTARS nem... Gusztustalan, embereket tobbfele mercevel mero, megkulonbozteteseket, rasszizmust, megosztast hozo kormanypolitika - ezeknek el kell tunni mielobb a szinrol, hogy ne tehessek meg jobban tonkre az orszagot...
nyanya001
@1magyar: Amikor apa veri az anyát, vagy az anya az apát mert ilyen is van, a gyerek előtt szerintem sokkal
súlyosabban hat a gyermek lelkivilágára !
Aztán a nem homokos apa megerőszakolja a saját gyermekeit az anya meg végignézi
és nem tesz ellene semmit...
Persze én is jobban örülök, ha nő - férfi kapcsolatból születik gyermek
de nem kellene minden mocskot rákenni a homoszexuálisokra.
1magyar
@nyanya001: Én egyáltalán nem mocskolom őket, sőt a rokonságban is volt. Csak annyi, hogy nem az a normális.
1magyar
@karma1: Soha nem éreztem magam másodrendűnek.
karma1
@1magyar: 13.09-re: Valoban, egy homoszexualis nem normalis, ha egy hetero nezi oket, egy feher embernek nem normalis egy etiop feketeboru, egy zsidonak a muszlim, ... De azert ezek mindegyike el, letezik, es valahogy azt az aranyt kellene megtalalni, hogy az egyik ne rekeszthesse ki a masikat vegleg a vilagbol.
GeoCravker
@karma1: Szerintem nem is hallott róla :-)
Ahogy valószínűleg szakértők hada kellett ehhez a zseniális hozzászólásához is
GeoCravker
@1magyar: Az evolúció génhibák sorozata. Te sem szintetizálsz aszkorbinsavat, biotint. Holott ez egy papucsállatkának nem kunszt, és neki nem is vitaminok,
Akkor te most egy beteg figura vagy a papucsállatkához képest? .
GeoCravker
Amúgy a genetikáénak semmi baja a homoszexualitással. Ellenkező esetben kiszelektálódott volna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.