Nem fogja elmagyarázni, milyen lesz az új intézményfenntartó, mert ő sem tudja, csak amit a sajtóban is olvasni lehet - mondta Galló Istvánné az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Hellcat: Innentol kezdve a tanaroknak barmit be kell nyelni, mert gallone sem, meg a Mendrey-fele PDsZ sem kepviseli az igazi erdekeiket, Pukli meg eltunt, mint az aranyora, meg a miskolci kezdemenyezo igazgato is, meg a Pilz Oliver is,...

Az utolso, teljesen rosszul megszervezett es erdektelensegbe fulladt akciojuk ota mintha mindenkit a fold nyelt volna el, a harcossagukkal egyutt...

MI VAN ITT???
Hellcat
@karma1: Igen én is meg vagyok zavarodva...Mindenesetre szégyenteljes ez az egész...ettől csak biztosabb lettem abban, hogy a fitymasz akár mit megtehet...hiába a lázadás, le van sazrva minden.
karma1
@Hellcat: Nem akarok abba a hibaba esni, hogy "bezzeg en megmondtam"... de valoban igy volt... Tavaly, amikor nem kaptak meg a 3 havi beruket a pedagogusok, es ezert elegedetlenkedni kezdtek, akkor gallone boszen bejelentette (december elso 10 napja korul tortent) hogy majd ha a helyzet ugy alakul, akkor majd 2016 januarjaban fognak am egyet sztrajkolni, majd csak mindenki figyeljen oda, milyen kemenyek lesznek! Na, en mar ekkor nem ertettem semmit, hogyhogy meghirdetnek egy sztrajkot, feltetelesen, 1 honapos hataridovel? Hat ezalatt a fide$$nek van ideje kitalalni a strategiat a tanarok ledaralasara (mint ahogy meg is talaltak, kezdve a Pukli-fele karaktergyilkossagal, meg azzal, hogy minden cikkukben azt hangsulyoztak, hogy a pedagogusok MEGINT beremelest akarnak, pedig ez a kormany mar nem tud nekik tobbet adni, stb...), szoval, ahogy ez az egesz elnapolt, rovid sztrajkok, demonstraciok sorozata lezajlott, mar a kezdet kezdeten boritekolhato volt, hogy el fog bukni, es a fide$$ egyszeruen befalja a tanartarsadalmat, mint egy kisgomboc.
Szoval, igenis azt mondom, hogy megint gallone cseszte el az egeszet, mert kozben ovatosan meg is osztotta a tanartarsadalmat meg az elso sztrajk elott, amikor a tanarak egy resze leult a kamu-kerekasztalhoz, ami a vilagon semmit sem oldott meg, es mar nem is fog, mert eljatszottak a "villamhaboru" osszes elonyet...

Sajnalom, hogy igy tortent, a pedagogusok es az oktatasban dolgozo nem szakmabeliek nem ezt erdemeltek volna. Rajtuk nem mulik...
Hellcat
@karma1: Igazad van...sajnálom én is rohadtul, de közben nem vagyok meglepődve, hogy ide jutott a dolog...fideszes maffiállamban jobb ha hozzászokunk, mert én kiutat sem látok nagyon.
Toby
Márpedig a KLIK-ben henyélőknek akkor is lesz munkahely, ha a fene fenét eszik is, olyan nincs, hogy hithű karámökör állás nélkül maradjon, tök mindegy, hogy produktív munkát végez-e, vagy csak vakarózik és bevásárolgat egésznap !
JAJMÁR
@karma1: 12:52 Nem történhet másképpen, amíg egy-egy réteg, legyen az bármelyik, elégedetlenkedését látva a többség tőlük várja el a megváltást. Az országét! De nem ám akárhogyan, éppen úgy, ahogy hirtelen elképzeli a foteljában ülve. Azonnal a földig alázza a tennivágyót, ha nem úgy szól, tesz, lép... vagy is mindegy, földig alázza, mert csak azt meri!
Nem tűnt el egyébként sem a Pukli, sem a Pilz, ott vannak, ahol eddig is. A saját iskolájukban. Ők nem közszereplők, nem a megváltás a dolguk.
Mondják most is, hogy nem akarják az államosítást, de ha a magyar nép az elittel az élen nem áll mögéjük, "pusztába kiáltott szó" csupán.
Néha azt gondolom, hogy ezt érdemli a magyar. Erős benne az irigység, meg az önzés, a másik, a hasonló felé, mindig azt akarja "kinyírni", amelyik tenni és szólni mer, mert irigy és örök elégedetlen! A Pukli példája mutatja ezt meg legjobban.
Ahogy megszólalt, azonnal lehordták, kritikát kapott bőven, pl. hogy csak szerepelni akar. A gyáváktól!!! A háttérből. Most meg az a bajuk, hogy nem szerepel...
A fityisz pedig természetesen nagy örömmel vájkált a múltjában, és sokaknak tetszett. Sajnos :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.