A Budapesti Fesztiválzenekar demonstrációt tartott a fővárosban. Zenés demonstrációt. Annak demonstrálására is, hogy egy kesztyűt fel lehet venni úgy is, ha nem vagdalkozni kezdenek vele. Ezzel Fischer Iván mindenképpen hatásosabb választ adott Tarlósnak, mintha a főpolgármester stílusához süllyed le. A Vörösmarty teret megtöltötték a demonstrálók. A színpadot pedig a zenészek. A főszervező pedig nem győzte hangsúlyozni, hogy a művészeket, a tanárokat, a dolgozókat és a nyugdíjasokat egyaránt a főváros lakóiként tisztelik. Az itt élők Budapest részei. Vallástól, származástól függetlenül. Így a zeneszámok elsősorban az itt élők, itt dolgozók iránti tisztelet jegyében szólaltak meg. Beleértve a budapesti közgyűlés tagjait is. Akikért külön dedikáltan szólt egy részlet Mozart egyik operájából. S mielőtt bárki valami durvára gondolna, nem Osmin áriáját hallottuk, hanem a Varázsfuvola egy részlete. Mert Fischer Ivánnak van humorérzéke. Ellentétben a hatalomért görcsösen remegő...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tarlós fesztivált, Fischer zenét csinál! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Eriksson: Mint írtam: rendben Csak akkor a többit is...
Eriksson
@GeoCravker: Igen, a többit is. De.
A foci nemzetközi biznisz, nemzetközi elvárásokkal.
Az egyház többnyire fenntartja magát, legfeljebb a világi dolgaira (oktatás, egészségügy, szociális ellátás) kér hozzájárulást.
A pártoknak is meg vannak a maguk támogatói, anélkül nem volna párt egy sem.
Ez a nemzeti zenebona meg kapja továbbra is a támogatást, legfeljebb nem annyit amennyire számított. De szerintem be kellene látnia Fischer úrnak is, hogy a követelőzés nem járható út.
GeoCravker
@Eriksson: Nyilván. Alkalmasint a BFZ a világ legjobbjai közt van. Azok szerintem több állami támogatást kapnak a hazájukban. Nálunk mondhatott, hogy erre futja, de akkor a stadionok helyett fusson inkább erre.
Te emlékszel valami népszavazásra arról, hogy akar-e bárki 20 új stadiont? Mert én nem. Ha annyira háklis vagy, akkor ámen. Mikor kezdeményezel népszavazást az állami tűmogatások cimkézése érdekében.
Háétha kiderülne: az egyházakra senki nem adna semmit közpénzből. A focira meg annak a felét szánnák. Nem véletlen, hogy a nemzet udavri bolondja erről nem akart még konzultzálni sem.
Eriksson
@GeoCravker: Hogy a BFZ a világ legjobbjai közt van, ebben egyetértünk. De az ő támogatásuk egy részének megvonásával kapcsolatban nem kellene hetet-havat összehordani. Miért nem lehet bizonyos problémákat a helyükön kezelni? Mi köze a 20 stadionnak ahhoz, hogy Budapest elvont 200 milliót a zenekartól?
Egyébként költségvetési tételeknél nem lehet népszavazást kezdeményezni.
silber13
@Csizmás Kond: Akkor a pesti srácok véleményét osztod te is? Nem semmi!
Csizmás Kond
@silber13: ..mindig van saját véleményem...ez nem vélemény volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.