A napokban váratlanul meghalt a Legfőbb Ügyészség egyik ügyésze, aki a brókerbotrányban érintett Quaestor-ügyön dolgozott – értesült az Index.

A Legfőbb Ügyészség ezt megerősítette, Bagoly Bettina azt közölte, hogy "a napokban váratlanul és tragikusan fiatalon valóban elhunyt a Fővárosi Főügyészség egyik kiemelkedő tudású és munkabírású csoportvezető ügyésze". Bagoly szerint ugyanakkor a munkatársuk halála közvetlenül nem befolyásolja a Quaestor "ügymenetét".

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Frászt ez csupán ,,IDŐHÚZÁS,, persze most valakinek át kell vennie az ügyet közben lejár a fogva tartási idő kiengedik a pacákot az meg eltűnik mint az aranyóra, akarom mondani a mobiltelefon az esküvőn)))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Nem is tudom mért nem lepődök meg ezen? Hogy nekik semmi bajuk nem esik ,ezt nem értem.
Szókrakész
Netán ő is a hátsó ülésen utazott???
human
A halál okáról gondolom nem nyilatkozhat senki, ha a család tiltja ezt az információt. Hogy erről van-e szó, majd kiderül. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de nem lennék meglepődve, ha itt is a Welsz halálához hasonló rejtélyes halálesetről lenne szó.
human
@magyarbakancs: Az ügyészség a nyomozást már lezárhatta, hisz a bizonyítékokat benyújtotta. A bíróságnak már tárgyalnia kellene az ügyet, de mivel a bizonyítékokról megy a huzavona, ezért nem történik semmi egészen júni1-ig, mikor is minden gyanúsítottat szabadon engedhetnek.
Nekem erről az a klasszikus jelenet jut eszembe, mikor két autó egymás felé száguld és kérdés, hogy melyik tér ki hamarabb. Itt a kérdés, hogy az ügyészség vagy a bíróság félre rántja-e a kormányt az utolsó pillanatban és elkezdődhet-e az ügy tárgyalása. Ha viszont senki nem rántja el a kormányt, akkor balhé lesz. Kíváncsi leszek a bíróság és az ügyészség hogy fogja lekommunikálni, hogy az évszázad rablóit szabadon kell engedni. Ki lesz a felelős, ha egyáltalán lesz felelős?
Egy biztos, a Quaestor százmilliárdjaiba Lánczi András már nehezen fogja belemagyarázni, hogy ez nem bűncselekmény, hanem a fidesz politikai programja.
kukac50
Ideje lenne már a Queastor károsultjait ki fizetni! Véleményem szerint üres az államkassza és a Fidesz részéről ez egy kitervelt pénz ellopás volt! Ezért húzzák az időt.
Kevés volt a nyugdíjvagyon ellopása!
mariaberta
Hogy ez a HALÁL milyen szelektív, érdemes lenne felsorolni, milyen táborba tartoztak azok, akik csak úgy meghaltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.