Pert nyert a temetkezési vállalattal szemben az a nő, akinek a fia nem fért be a koporsóba, ezért a cég munkatársai eltörték a holttest egyik lábát.

Két éve adott hírt az esetről a Blikk: Júlia, az édesanya a ravatalon vette észre, hogy fia testét holtában meggya­lázták, kicsavart bokával, véresen tuszkolták bele egy méreten aluli koporsóba. 

A temetkezési cég megrendelő­levelén hiába volt feltüntetve, hogy Laci 192 centi magas volt, túl kicsi koporsóba próbálták beletuszkolni. Az édesanyát a szertartás előtt másfél órával értesítették, hogy az elhunyt nagyobb, mint jelezte, és nem fér bele az elsőre megrendelt koporsóba, így átteszik nagyobba, de az többe is kerül.

A temetésen megnéztem, miért takarták le a fiamat. Azt hittem, elájulok, amikor megpillantottam a felfelé álló cipőtalpát, kitekert bal bokáját 

- mesélte Júlia.

Eltörték a halott fiú lábát – pert nyert az édesanya

A temetkezési vállalkozás igyekezett hárítani a felelősséget, de a bizonyítékok és tanúvallomások elegendőnek bizonyultak ahhoz, hogy a bíróság első fokon kimondja:

a temetkezési cég kegyeletsértést követett el, és kártérítést kell fizetnie.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Az ilyen vállakozót feltérdeltetném a sír szélére, szabad tarkóval...gyalázatos tetű !
Desischado
Gyalázat! Remélem, jókora pénzt fognak fizetni, hogy elmenjen a kedvük a halottgyalázástól!
Eriksson
Arra azért kíváncsi lennék, hogy reagált az Édesanya arra a hírre, hogy kicsi a koporsó. Lehet, hogy azt mondta jó az, nem akart nagyobbért fizetni?
(Nem akartam morbid lenni, csak ez is egy eshetőség).
kukac50
Az anyuka jelezte,hogy milyen magas a fia,miért nem készítettek méretre koporsót?
Borda
Isten,nem ver bottal. Ekkora gyalázatot elkövetni büntetlenül nem lehet. Amennyi pénzt ki kell fizetni egy temetésért és még ráadásul ekkora fájdalmat okozzanak egy embernak azzal,hogy meggyalázzák a szerettét?!! Hallok dolgokat másoktól,de bele se szeretek gondolni.
Csizmás Kond
mongyuk az is hihetetlen hogy centiméter pontosságra csinálják a koporsót...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.