Menedékkérő szúrt meg menedékkérőt a bicskei befogadóállomáson.

A police.hu azt írta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján délután egy 20 éves afgán férfi egy késsel has tájékon szúrt egy 18 éves afgán férfit.

A Készenléti Rendőrség munkatársai a késeléssel megalapozottan gyanúsított férfit a befogadó állomáson elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

A rendőrség a befogadó állomáson és környezetében mindent megtesz a közbiztonság fenntartása érdekében – áll az FM RFK közleményében.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fekete
Deutche landba veluk,Ezeknel nincs torveny.Kecske pasztorok,es a kecskeik koszt elnek.DE
Deutshe landba jok,es szeretettel varjak oket.
Borsodi
Egymást hagy szurkálják! Ezek ha akarnánk se maradnának Magyarországon az biztos.
Szókrakész
Már meg is van az új afgán hasfelmetsző Jack.
wagabund
majd most jönnek az emberjogi megmondók, és jól megmentik a böritől...mentségként feljelentik a parancsnokot elégtelen bánásmód, sanyargatás, és más szörnyű hiányosság miatt, ami feszültséget okozott a háború elől menekülő lelkében...
papa.49
@wagabund: No ebben az esetben mindkettőt rövid de hathatós módon visszajuttatni a hazájába. oszt. jónapot, én még az ügy hátterének kiderítésével se foglalkoznák...
teuton
Olvasom a kulturalt hozzaszolasokat... Egy sincs, amiben ne lenne helyesirasi hiba, meg a nehany szavasban sem... Na az ilyen kulturara lehet am büszke lenni! Azert jo lenne, ha a nyilatkozo "kulturaltak" egy kicsit tajekozottabbak lennenek, aztan olvasnanak arrol, mik törtentek a 70es, söt meg a 80as evekben is a nyugatra szökött "kulturalt" magyarok közt pl. az osztrak vagy olasz menekülttaborokban...
Bringás
Egy előző cikkben, hogy ketten megvertek Bicskén egy elefántcsontpartit ment a sajnáltatás ezerrel! Aztán kiderül, hogy a táboron belül sem tudnak viselkedni. Mit is várjunk el tőlük, ha kijönnek?
Akit meg a "helyesirasi hiba" aggaszt, maga is megtanulhatna írni!
teuton
@Bringás: Drotszamar! Ki nem tud viselkedni a taboron kivül? Mar megint nehezsegeid vannak az olvasassal? A 2 reszeg neonaci nem tud viselkedni ha kiteszi a labat otthonrol es holtreszegre issza magat! Talan az iteletet is masold be a bicskei ügyben: több ev börtön, es karterites, söt egy megtamadott csaladnak is karterites jar a 2 reszeg verekedötöl! Csak azert ilyen keves, mert nem sikerült csak sulyos testi sertest es garazdasagot rajukbizonyitani, közösseg tagja elleni többszörös büntett eseten sokkal több lett volna...
Bringás
@teuton: Kölnről nem is hallottál szegény! Nácit pedig csak liberális kivitelben ismerek!
teuton
@Bringás: Na akkor ne Kölnröl beszelj altalaban, hanem masold mar be ide a jogerös iteleteket! 1 darab itelet nem született eddig szexualis zaklatas ügyben! Volt 8-10 itelet (amiböl csak nehany jogerös), de azok elkövetöi illegalis (tehat nem legalis!) eszak-afrikai "menekültek", akiknek meg a szemelyazonossagat sem sikerült egyertelmüen megallapitani. Valszeg marokkoi es tuneziai allampolgarok, legalabbis a nyelvjaras amit beszelnek erre utal. Mivel ezekböl az orszagokbol az elimer menekülte szama 1% alatti, semmi remenyük nem lehet elismeresre, ezert adjak ki magukat masnak.1 sem közülül bizonyitottan sziriai, de van nemet is es föleg telefonlopasok miatt lettek elitelve. Mivel nem menekültek, amint a szemelyazonossaguk egyertelmüen tisztazodott, kiutasithatok... Ennyit Kölnröl es a jogrol! Ezek tenyek, te viszont soha egyetlen tenyt, szamot adatot nem közölsz, vagy legfeljebb valami ellenörizhetetlen jobbszelsö internetportalra hivatkozol... A kurucinfonak persze biztosan mas ertesülesei vannak, ismeretlen es nevtelen, tehat megbizhato es szavahihetö, leellenörizhetö forrasbol.
Bringás
@teuton: Persze, hogy nincs ítélet, hiszen a német sajtó három napig még kussolt az esetről! Aztán meg a német rendőrök engedték el az erőszakos hordát! Az indok: 1946 Nürnberg- parancsra tették! Undorító, hazug képmutatás liberálhülyék részéről!
teuton
@Bringás: Na latom ezekutan mar valoban ertelmetlen dolog veled egyaltalan barmiröl is tarsalogni, te egy egybites birka vagy. Masok erre mar korabban rajöttek, de en türelmes voltam idaig veled, mint a hülyegyerekkel szoktak.
Bringás
@teuton: Nyomhatod itt a marhaságaidat, de Merkelt úgy el fogják zavarni, mint a huzat. A Fidesz ismét nyer és azt fog csinálni, amit akar!
A mérhetetlenül "demokratikus" banda pedig itt erősítgeti egymást és osztja az észt!
Nem veszitek észre, hogy lejárt lemez vagytok!
teuton
@Bringás: Ok, fogadjunk, hogy Merkelt ujravalasztjak, addig pedig dugulj el! Ne joolgass, hogy mi lesz, azt mindenki tud. Inkabb azt mondd, hany millard büntetest kellett MO-nak eddig fizetni kötelezettsegszegesekert? Es hany milliardott adott volna az EZ es ENSZ a menekültbefogadasokert? Ja, az nem kellett, mert azzal pontosan el kellett volna szamolni, nem ugy, mint a palyazatos EU.penzekkel, ami barki zsebeb vandorolhatott? Lezartam a vitat veled, agyhalottal ertelmetlen dolog ertelmes modon vitatkozni. Ne is valaszolj!
Bringás
@teuton: Ha valakinek dugulni kéne, az épp az olyan liberális majom, aki nem látja a fától az erdőt.
Merkel pedig bukni fog és még remélem börtönbe is varrják a némbert!
teuton
@Bringás: Mocskolodas helyett ajanlok neked egy fogadast. Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor nem josolgatni kell, hanem fogadj vele, 1 milla es majd 2018-ban meglatjuk ki nyer. addig pedig dugulas, vagy josolgatas helyett lottoz, ha olyan kivalo jos vagy!
Bringás
@teuton: Te akarod nekem megmondani, hogy miket írjak ide? Miért? Ki vagy te, hogy engem utaítgass?
teuton
@Bringás: Analfabetaval nem lehet vitatkozni, csak ertelmes emberekkel. Ezt mar masok is megallapitottak itt rolad. Ha bermi közlendöd van, akkor tanulj meg olvasni (ezt kb huszadszor irom neked, de eddig meg nem jitottal el addig, hogy megertsd)! Türelmes vagyok vegyed, mint egy hülyegyerekkel, de amig semmi ertelmeset nem tudsz szolni, addig szüneteltetem az okitasodat. Ha valami jelentenivalod van, akkor köss velem egy fogadast, aztan annak eldölteig nyugi legyen! Egyebkent meg ajanlanam neked kibujni a patkanylyukbol, ott fentebb lehetne nevvel es fotoval is nyilatkozni! En ott vagyok, te miert rejtözködsz?
Bringás
@teuton: Szerinted érdekel engem a te lelki nyomorod? Menjél másokat provokálni a fasiszta nézeteiddel!
teuton
@Bringás: Aha... Te nem vagy kirekesztö es sertegetö, mocskolodo. A fasiszta fasisztazik...;-)
Bringás
@teuton: Nem én minősítgetlek itt, így igazán leírhatom, hogy nem tetszik ez a fasiszta tempó!
Eriksson
@teuton: Bocs, hogy közbeszólok: Írod, hogy " Es hany milliardott adott volna az EZ es ENSZ a menekültbefogadasokert?"
Már megbocsáss, de hol érdekel engem az, hogy az állam mennyi pénzt ad a menekültekért, amikor a szomszédban bicskázás a napi program és rettegésben él miattuk a környék?
Bringás
@Eriksson: Főleg, hogy már bizonyítottak a migránsok. Erőszakosak, nem akarnak beilleszkedni, képzetlenek, nem beszélik a nyelvet. Miért kellene akár egy is a betolakodókból?
glorianna
Ejnye, fiúk, érdemes így egymásnak ugrani két tábori verekedő miatt?
Fura, hogy a menekülttábori bicskázásból hír lett, a hétvégi kocsmai bicskázások közül jószerivel egyet sem említ a sajtó. Pedig biztosan volt, konkrétan én négyről tudok csak kies kisvárosunkban. Igaz, itt a verekedők-bicskázók mind beszélik az ország hivatalos nyelvét, bár a beilleszkedésük (szocializációjuk) mutat némi hiányosságot.
teuton
@Eriksson: Napi programm? A fogalmazasodon latszik mar a gondolkodasod... 1. A taborban törtent, egymas közt, ezert retteg a környek lakossaga? Vagy mert inkabb uszitjak es ijesztgetik öket? Talan melle kellene tenni a bünügyi statisztikat, milyen es mennyi mas bünteny törtent a taboron kivül! (Lasd glorianna hsz-e...) 2. A penz azert fontos, mert a kormany nem adja meg azt sem, ami nemzetközi egyezmenyek alapjan jarna! (Mas kerdes, hogy azert, mert a felhasznalasat szigoruen ellenöriznek es azzal fillerre pontosan el kellene szamolni, nem ugy mint az egyeb unios tamogatasi penzekkel.) Tehat a taborban a hangulat feszült. Talan el kellene olvasnod, hogy ez tudatos felkorbacsolasa az indulatoknak összeazart emberek között egymas ellen, mocskos fidesz-taktika. Ugyanigy törtent minden fogoly-, menekült- vagy koncentraciostaborban is korabban a vilagban...
Bringás
A menekültnek hazudott migránsok már bizonyítottak. A francia no go zónák, az erőszak, a munkanélküliség, a követelőzés. Alkalmatlanok minden munkára, nem tudnak beilleszkedni és erőszakosak! Van aki meg fújja, hogy milyen jó nekünk, hogy a sok muzulmán betódult! Hülyék!
teuton
@Bringás: Na kkor meseld mar el, hogy egy menekült miert kellene beszelje az orszag nyelvet? MIELÖTT odamegy, jarjon nyelvtanfolyamra? Aztan meg azt veted szemükre, hogy nem akar dolgozni... Hat ha plakatolnak nekik MAGYARUL, hogy ne vegye el a magyarok munkajat, akkor mit tegyen??? Kepzetlen? Mit gondolsz, mennyinek van szakmaja, diplomaja es mennyi beszel közülük legalabb angolul? A magyar riportokban megszolalok mind angolul nyilatloztak... Te tudnal folyekonyan angolul nyilatkozni? Egyebkent szerinted akinek jo kepzettsege/szakmaja van, az MO-on maradna angol nyeltudassal vagy tovabball? Mint 600ezer magyar... Szoval mindenfele hülyeseget összezagyvalva sajat magadnak mondasz ellent...
Bringás
@teuton: A döntő többségük félanalfabéta! Vannak akik tíz éve élnek a franciáknál és nem tanulták meg a nyelvet!
teuton
@Bringás: Na itt a valasz, friss, mai! A külföldre tavozott magyar gazdasagi menekültekböl 95-öt sikerült 1 ev alatt 2millas ajanlattal visszacsalogatni! Persze anem szol arrol a hir, hogy mennyi volt köztük amelyik akar fizetett is volna, hogy valamilyen sulyos ok miatt visszaterhessen. aztan arrol is lehetne majd beszamolni, hogy 1-2 mennyi maradt közülük MO-on, ill.mennyi ment el ujbol. Az igazi hir a hirban viszont mas: Amig 1 ev alatt 95 visszajött, 30000 masik fiatal ment el!!!
Bringás
@teuton: Ha a multinak dolgozik itt valaki, miért nem kap olyan bért, mint Angliában? Miért nem ezért lobbiznak a szocik, ahelyett, hogy hazudoznak rólunk az EU-nak?
teuton
@Bringás: Miert kellene annyit adjon, milyen törveny van ra? Aki a multinak dolgozik, miert kap TÖBB bert MO-on mint aki a nemzethy-nek dolgozik? Olvass! Mennyi az atlagber az ALDI-nal es mennyi a CBA-nal? Miert nem kap a magyar csalad a magyar gyerekre a magyar kormanytol csak 1/5-nyi csaladipotlekot, mint egy nemet? Miert kell egy magyar minimalbert megadoztatni??? Mennyi a KORMANY alatal elöirt minimalber MO-on es Nemetorszagban? Mennyi a letminimum, amit az allam garantal es kiegeszit, ha nem eri el a nyugdij vagy fizetes azt MO-on es mennyi Nemetorszagban vagy Svajcban? Na akkor most kezdd az összehasonlitgatast! Tudom, adatokkal, tenyekkel, szamokkal hadilabon allsz... A hazudozast meg hagyjuk, olvasdd Orban nyilatkozatait amiket Europaban tesz es hasonlitsd össze a kiralyi mediaban tettekkel! A legujabb leleplezett hazugsag az volt, amikor TITKOS megbeszeleseken azt közölte Merkellel es Faymannal, hogy csak 1000 (!) menekültet kell atvenniük, akik a Keletinel taboroznak. Aztan 20ezer lett belöle!!! Tudom, olvasni nem tudsz, de talan felolvassa neked valaki a MAGYAR külügy targyalast lebonyolito resztvevöjenek a jegyzökönyvet...
Bringás
@teuton: Éppen azért, mert külföldi cégnek dolgozik kéne külföldi bért kapnia. Ha a CBA keveset ad, nem mennének oda dolgozni! Tehát, miért nem angol bért kapunk a Tescoban, mint árufeltöltő?
Eriksson
@teuton: S ha azt mondom, hogy tapasztalatból beszélek?
teuton
@Bringás: Hülye vagy! Nem angol bert kapsz, mert nem angol teljesitmenyt nyujtasz es nem Anglianak adozol, hanem Orbanodnak, ami sokkal magasabb! Ez latszik az itteni megnyilvanulasaidbol is, ha angol kulturad lenne, nem itt mocskolodnal, azonkivül merned a pofad is vallalni hozza, nem csak neztelenül szorni a szutykot mindenkire!
teuton
@Eriksson: Mifele tapasztalat? Ködösen fogalmazni nevtelenül nyilatkozni mindenki tud... tenyket, adatokat, szamokat, elfogadott statisztikat is tudsz felmutatni? Vagy csak annyira futja, mint bringas elvtarsadnak? Csak 2 adatot kerek töled: 1. Hany eröszakos büncselekmeny törtent barmelyik menekülttabort befodado varosban a menekültek altal a lakossag elle? 2. Hany eröszakos büncslekmeny törtent barmelyik menekülttabort befogado varosban a lakossag köreben? De ugyanezt lehet konkretizalva szükiteni pl. szexualas eröszakra vagy akar gyilkossagra is... @Bringás:
teuton
@Bringás: Egyebkent meg eszembe jutott valami, a takolmanyban nincs valami olyasmiröl szo, hogy egyenlö munkaert egyenlö bert? Nem az all viszont benne, hogy magyar munkaert angol bert... De akkor a CBA miert nem fizet annyit, mint az ALDI? Es a közmunkas miert kap kevesebbbet a munkajaert, mint a megelhetesi minimum? A kormany altal megallapitott (!!!) minimalber miert csak ötöde a nemtnek vagy angolnak??? Aztan akkor hasonlitsd az angolcsaladipotlekot es munkanelküli sgelyt is a magyarhoz! Majd ha a azok egyenlöek lesznek es a munka hatekonysaga, ill. az adoteher is, akkor lehet valamiröl beszelni! De miert pont a politikusok es bankvezerek fizetesenel hozzak fel azt, hogy bezzeg külföldön azok mennyit kapnak, a sgelynel es csaladipotleknal meg nem? Ja, es külföldön a minimalber nincs megadoztatva, de aki messze az atlag fölött keres, az messze az atlag felett is adozik! Kiveve MO-on, ahol ebben aztan nagy egyenlöseg van, ami egbekilato igazsagtalansag!
teuton
@Bringás: Jartal mar Franciaorszagban? Beszelsz farnciaul? Ja, hogy fogalmad sincs arrol amit irsz?! Na a igy van az, ha valaki a pesti sracok, ripost vagy kurucinfo oldalakrol szerzi az hiteles informacioit... Elarulom neked, de tartsd titokban, hogy a megrab es afrikai bevandorlok majdnem mind francia allampolgarok, franciaul beszelnek, mert francia gyarmatokrol szarmaznak az öseik! Es a parizsi merenylök is belga es francia allampolgarok voltak, aki ott születtek! Az egyik pedig katolikus iskolaba jart... Tudom, tenyekkel veled nem lehet vitatkozni, mert te olyanokat nem közölsz...
Bringás
@teuton: Nem arról van szó, hogy milyen állampolgárok a terroristák, hanem, hogy mik!
Bringás
@teuton:"hogy a megrab es afrikai bevandorlok majdnem mind francia allampolgarok, franciaul beszelnek, mert francia gyarmatokrol szarmaznak az öseik!"
Tehát nem franciák!
Bringás
@teuton: " Hülye vagy! "

Remélem jól idézlek paraszt!
teuton
@Bringás: Paraszt! A magyar allampolgar az milyen nemzetisegü, ha a francia allampolgar nem francia? Ilyen agyament primitivval valoban nem erdemes ugy foglalkozni, mintha ertelmes ember lenne, nekem volt a legtovabb türelmem veled, mindenki masnak elfogyott, mostmar nekem is. Te nem ide valo vagy, menj a birkakkal cöfögni!
teuton
@Eriksson: Nem VOLNA, van nevem! Vannak oldalak, ahol lehet nevvel es keppel is hozzaszolni, erdekes modon a szelsöjobberek ezt nem kedvelik, vagy kamuregisztraciokkal vannak mocskolodniItt nev nelkül mernek csak, mint korabban freewolf, most bringas...
Eriksson
@teuton: Van neved? De ugye nem azt mondod, hogy ezen az oldalon?
Tudod, azt szoktam mondani, hogyha én nem borotválkozom meg, akkor mástól sem várhatom el.
Ezen gondolkodhatnál egy kicsit. Legalább egy nagyon kicsit.
Bringás
@teuton: Neked neved? :-))))))))))))))))))
teuton
@Eriksson: Na akkor kezdheted a borotvalkozast! ugyanis ezen az oldalon is lehet nevvel es fotovan hozzaszolni, mar aki mer, es nem kamuregisztracioval teszi. Ha kicsit lejjebb görgetsz,ott lehetseges, en ott vagyok. Te es bringas is??? Itt csak azert irok igy, mert csak igy tudok reagalni a nevtelenekre...
Eriksson
@teuton: Ehhez az általad kifogásolt bejegyzésemhez éppen adhatnám is a nevem:
" @teuton: Bocs, hogy közbeszólok: Írod, hogy " Es hany milliardott adott volna az EZ es ENSZ a menekültbefogadasokert?"
Már megbocsáss, de hol érdekel engem az, hogy az állam mennyi pénzt ad a menekültekért, amikor a szomszédban bicskázás a napi program és rettegésben él miattuk a környék?
június 6., 12:03"
És ehhez is:
" Eriksson
@teuton: S ha azt mondom, hogy tapasztalatból beszélek?
június 6., 13:40"
Fogadjunk, hogy te mindenképpen csak ismerkedni akarsz velem, ezért ez a nagy bemutatkozás sürgetés :-DDDD
teuton
@Eriksson: Biztosan ismerkedni akarok... Egyebkent utalom a nevtelensegbe burkolozo mocskolodast, amit a a jobbszeleny "velemyennyilvanitasnak" beceznek. Viszont tenyeket, adatoka, statisztikat, szamokat es forrast egyik sem közöl,lasd bringas haverod. Nyilvanossa meg nem teszi magt, mert fel a libsiktöl... Szoval feltettem mar a kerdest, amit egy bicskei meg is valaszolt helyetted: 1x volt bicskazas a taborban, mialatt 4x az egyik ottani kcsmaban, aminek magyarok voltak a resztvevöi... Suoval beszelhetsz napi rendszeressegröl, de a helyi magyarok között! Egyebkent szeretnem latni az eröszakos büncselekmenyek statisztikajat, elet elleni es szexualis eröszakrol. Nem az allitolagos illegalais hataretlepesröl! Egyebkent ehhez a temahoz is lenne 1 kerdesem, de a helyes valaszt nem arulom el ra, megvarom a tied! Miert nem csukjak be az allitolagos iratok nelküli illegalais hatarsertöket, ha a törveny erre lehetöseget ad, hanem csak egy kis összegü penzbüntetes mellett kiutasitjak?
Eriksson
@teuton: Na és én hol mocskolódtam név nélkül? Nem hiszem, hogy mocskolódásnak nevezhetőek a fent bemásolt hozzászólásaim.
Egyébként az összes megnyilvánulásod felém merő kötekedés. S egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy ismeretlenül felülbíráld az írásom, kioktass, hogy tapasztalataim, meggyőződésem (s nem különböző források) ellenére nekem mi legyen a véleményem, s nem utolsó sorban szerinted ki az én haverom.
Barátocskám veled nagyon elszaladt a ló.
Yeromos
@teuton: Nyelvészkém nézz már utána, hugyan köll írni aztott a hogy hetvenes évek szerinted 70es mert szerintem 70-es. Ha már reklamálod a helyesírást, mellesleg könnyű neked aki csak részben használja az ékezetes betűket az kevésbé hibázik.
teuton
@Yeromos: Nyelveszkem, szamold mar össze, hany helyesirasi hiba van a 2 es fel sorodban! Egyedül az elsö sorodban 4! Nalam 11-ben talaltal egyet? Egyebkent a 70es eveket az ujsagok is igy hasznaljak...
teuton
@Eriksson: Na akkor felfrissitem a memoriad, ill. olvasd inkabb vissza a sajat hsz-id. Mocskolodtal több temaban, pl. papai eröszakolo, Hosszu Katinka, Kiss Laszlo, börtönallapotok, stb. cikkekhez valo hsz-idban, ill. masok hsz-ira valaszolva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.