Orbán kegyence, akit a mi pénzünkből béleltek ki, és aki csak és kizárólag emiatt lehet a Corvinus rektora, úgy gondolta, megfenyeget mindenkit, akinek nem tetszik, hogy lopnak. Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a közvagyonból, akkor majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat. Na, kérem, ez a Fidesz. Ez a velejéig mocskos szemlélet. Tehát, ez a Lánczi nevű alak nem azért gondolná megbeszélni a nyolcvanas évek végétől indult magánosítást, mert mondjuk, szükségesnek tartja azok gazdasági hasznának és politikai moráljának felülvizsgálatát, hanem, hogy zsaroljon vele. Nos, tessék csak nyugodtan kinyitni. Rögtön kezdjük azzal, ahogy az államtól kapott pártszékházból Orbán papának kőbányája lett. Ebben a bizonyos mondatban, hogy el a kezekkel a lopásainktól, minden benne van, amiért az emberek nagy része meggyűlölte az elmúlt huszonöt évet. A Lánczik a a Fidesz foga sárgája. csak hogy tudjuk, kik...

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ahogy az ügynökmúltat sem hajlandó rendezni a fidesz, mert ő is érintett, úgy a privatizáció visszásságait sem fogja felderíteni, mert szintén érintett. Szóval ez csak újabb demagóg visszamutogatás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ennek is elment az esze. Az első sorban vigyorognék, ahogy saját tányérjába beleszrik a privatizációs dossziékkal. Jól pcsán is rúgja a zsírmore, ha mond még ilyeneket.
magyarbakancs
"Ez a rothadt erkölcsű alak azt bírta mondani, hogy ha sokat maffiázzák a Fideszt, és kutatják, hogy mennyit raboltak a közvagyonból, akkor majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat"
Én magam részéről szeretném tudni ki, mikkor, menyit lopott.
Majd a tudással felvértezve kezemben kötéllel járnám végig kik bene voltak.
Többit a képzeletedre bízom, mit tennék evvel a mocsok, szemét politikai értelmiséggel, ami itt van a hazánkban.
nemjoezigy
Csak ismételni tudom a cikkben szereplő mondatot: "...majd jól kinyitják a privatizációs dossziékat."
Erre vár a társadalom értelmes része, már régóta!
És akkor pártállástól függetlenül ki kell derülnie a csalásoknak, lopásoknak, megvesztegetéseknek, az erkölcstelenségeknek. Reményeim szerint ezek nem csak kiderülnek, de kemény büntetések mellett vissza is kerülnek a jogos helyükre!
Az lények (személyek) börtönbe, a pénzek a megkárosított személyekhez és a költségvetésbe!
Csak attól tartok ez nem mostanában fog megtörténni, ha 25 év alatt sem történt meg!
bakegya
@Horizont: na fujj rá kérlek a pálcádra sürgőssen mert a paraszti munka nem várhat!!!...akkor most kié a SzeremleY X birtok amire 47 millió vissza...nem térítendő felzárkózási EU ADAKOZÁST KÖLTÖTTEK,DE ITT VAN MÁR A PÜNKÖSD MÁSNAPJA ÉS MÉG MINDÍG NINCS MEGMETSZVE A FIDESS SZŐLŐ!!!
Első körben a a fölslédy privizte a" helyi tsz munkálkodásának jogán"...azt már sokan láthatták bejegyezve hivatalba,pöcséttel!!!-mert hogy az is igaz ARGENTÍNÁBÓL CSAKKK NEM MŰVELHETETT SZŐLŐT AZ ÖREG 56-os vitéz?!
human
@Fradigege: Csak a választóikat hergeli. Azt a látszatot kelti, mintha csak ellenzékiek nyerészkedtek volna a privatizáción, közben ők is nyertek rajta. Pont ezért nem lesz kivizsgálás. A választóikat abban a hitben kell tartani, hogy a fidesz soha semmi aljasságban nem vett részt.
Fradigege
@human: Egyértelmű, amit írsz. Ez a baromarcú vagdalkozik, aztán belevág a saját valagába is, nem csak a nagyfőnök seggét szabdalná szét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.