Egy MSZP-s politikus kérdezte a parlamentben Matolcsy Györgyöt, hogy nem mondana-e már le, miután kiderült, hogy rokonai zsebét tömte suttyomban. Matolcsy nem talál új érveket, de a meglévőket varázslatosan forgatja. Szemereynek semmi köze a vs-hez, az NHB-nak semmi köze az nhp-hez, a Sakk és Pókernek semmi köze őhozzá. „Önök, a liberális ellenzék három hónapja politikai hadjáratot viselnek a Magyar Nemzeti Bank ellen. Ez botrányos.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt mondja, Matolcsy Hazudozó György: "Minden bank a saját döntésével,a saját pénzét osztogatja, ezért vállalja a felelősséget” Ez nettó hazugság, mert a MNB nem kereskedelmi (magán) bank, hanem az állam bankja. Bár ha a magyar ún-ortodox viszonyokat nézzük, akkor ennek a buggyant elmének még igaza is lehet, mert szép lassan azt tehetnek amit akarnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@verőce21: Neked mindegy az egy- vagy a kétfordulós rendszer? Ez bizony nagyon alapvető változás!
Miért kell a kamu pártokat támogatni? Kilóg a ló is nemcsak a lába!
nemkati
@verőce21: Nem sorolom fel most a különbségeket a két választási rendszer között, már elmondtam párat, meg sokan megtették már, @bencemacska: is éppen az előbb mondott egyet, de a többit keresd meg te, tanulmányozd át a változásokat, és megtudod.

A hatalommal való visszaélés meg már hogy lenne kitaláció, amikor a Fidesz 6 éve ezt gyakorolja, és ha nem veri ki a szemedet, akkor vak vagy csökkentlátó vagy.
verőce21
@bencemacska: (14:08) Egyfordulós, de kétszavazatos rendszer. Kiküszöböli a korábbi trükközéseket a más javára való visszalépésekkel.
De ugyanaz a maradékelven való számítási rendszer maradt.
verőce21
@nemkati: (14:27) Jelentős változás a korábbi választási rendszerhez képest csak az, hogy a szavazás érvényességéhez nem szükséges 50% feletti részvétel.

(Neked különös és érthetetlen keserved ez "a hatalommal való visszaélés" mint akinek lepattant a nagykabátjáról néhány gomb.)
nemkati
@verőce21: Értelek. Tehát azt a pártot, amelyik jól megfizet téged hogy mellette kampányolj, hajlandó vagy hazugságokkal és csúsztatásokkal is megvédeni, a hajmeresztő disznóságaik felett meg szemet hunyni. Akkor azt hiszem nincs miről beszélnünk.
verőce21
@nemkati: (15:24) Te hazugságoknak nevezed azt, ha valaki logikusan gondolkodik? Vagy nem támogatja a "hatalommal való visszaélés" teóriádat?
És el ne felejtsem, nem követi a kifordított gondolkodásmódodat, ami neked is sok problémát okozott már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.