Egy MSZP-s politikus kérdezte a parlamentben Matolcsy Györgyöt, hogy nem mondana-e már le, miután kiderült, hogy rokonai zsebét tömte suttyomban. Matolcsy nem talál új érveket, de a meglévőket varázslatosan forgatja. Szemereynek semmi köze a vs-hez, az NHB-nak semmi köze az nhp-hez, a Sakk és Pókernek semmi köze őhozzá. „Önök, a liberális ellenzék három hónapja politikai hadjáratot viselnek a Magyar Nemzeti Bank ellen. Ez botrányos.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt mondja, Matolcsy Hazudozó György: "Minden bank a saját döntésével,a saját pénzét osztogatja, ezért vállalja a felelősséget” Ez nettó hazugság, mert a MNB nem kereskedelmi (magán) bank, hanem az állam bankja. Bár ha a magyar ún-ortodox viszonyokat nézzük, akkor ennek a buggyant elmének még igaza is lehet, mert szép lassan azt tehetnek amit akarnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igaza van felháborító, hogy bárki szóvá meri, tenni, hogy lopnak és hazudnak! =))
eugen4402
Úgy látszik, 1946 óta egyfolytában támadják, mert lassan annyit ér, mint a fabatka. Amikor a mocskos kommunisták forgalomba hozták, 13 ezer 210 forint egy kilogramm aranyat ért. Azóta csak kopik...
human
@RonaGyuri: Még a végén szabad, tisztességes választást is követel a nép. Hogy lesz ebből így diktatúra?
Toby
Igenis szégyellje magát az, aki az eltulajdonítást, lopásnak hívja! Mert e két szó, csak tartalmilag azonos! Meg jelentésileg! Meg lényegileg!
nemkati
Énszerintem az, amit ez a tolvaj majom mondott, az ez volt:
böff, böff, böff!
Aki úgy hallotta, hogy blöff, blöff, blöff, annak nagyon rossz a filhallása. :)))
nemkati
@human: Tudod, itt mi csak várjuk az ellenzéktől, hogy kényszerítsék ki a tisztességes választási törvényt, de ez nem igazán alakul, úgyhogy igazad van, nekünk, a népnek kell kikényszeríteni!
Manhattan
Azt mondja, Matolcsy Hazudozó György: "Minden bank a saját döntésével,a saját pénzét osztogatja, ezért vállalja a felelősséget” Ez nettó hazugság, mert a MNB nem kereskedelmi (magán) bank, hanem az állam bankja. Bár ha a magyar ún-ortodox viszonyokat nézzük, akkor ennek a buggyant elmének még igaza is lehet, mert szép lassan azt tehetnek amit akarnak...
nemkati
@Manhattan: Mi az, hogy szép lassan??? 6. éve azt csinálnak amit akarnak, minden orbitális lopásukat és rablásukat törvényesítik, vagy a számonkérést kiröhögik, akkor mi az, hogy szép lassan???
human
@Manhattan: Saját rögeszméjének fogja Matolcsy. Akik ebből anyagi hasznot húznak, azok természetesen boldogan asszisztálnak hozzá.
papa.49
Na mit gondoltok miért volt a ,,cselédlépcső,, mellett az irodája a szocializmusban???
HÁT EZÉRT!!!
Borsodi
A forint annyit ér mint a kormányunk.Várjuk az eurót,hogy bevezessék,de annyira jó a forint,hogy nem tudjuk át váltani ,ezért jó lesz nekünk a pengő Matolcsi és Orbán képével.
verőce21
@nemkati: (18:45) Ezt a népi kikényszerítést rosszul látod! Annak nem lenne jó vége. Parlamentárisan több elérhető. A PM-re kell szavazni! Ezé a fiatal pártalakulaté a jövő.

Megpróbálom röviden megindokolni. A bankok a PM mögé állnak az alapjövedelem kidolgozása során. Célja, hogy fizetőképes keresletet biztosítsanak hitelfelvételhez. A bankok mozgatják mindenütt a világon. (Előbb-utóbb el lesz fogadva, most hiába szavazta le az MSZP és a Fidesz)
Ez röviden, egy szaporodást támogató program, ami a gyors szaporulattal fogyasztási igényt teremt. Lakást, kocsit, stb. Mindegy csak fogyassz és vegyél fel hitelt. Ehhez kell, egy biztos, államilag fizető háttér, hogy mindenki hitelképes és fizetőképes legyen! Olyan pártot segítenek hatalomra, aki ebben partner.
Sajnos rossz hírem van. Ebben a fehér embernek nem lesz már súlya, a dolgozó rabszolga /robotkezelő szerep vár rá. Csak a szapora, sokgyerekes, más családmodellű, lehetőleg analfabéta tömeg szükséges hozzá, aminek tökéletesen megfelelnek a bevándorlók,stb. Nem véletlen, hogy a zöldek és a baloldal a világon mindenhol támogatja a vándoroltatást,(a bankok valószínűleg hitellel is) mert a rendszer eleme.

Kanadában, egyes olajgazdag tartományokban már működik ez a rendszer. Többszázezer, sőt többmillió, főleg pakisztáni bevándorló él már ott, millió dolláros házakban. A megélhetési szülésből olyan jövedelmük van, hogy biztos fizetői a Rendszernek.
A bankok itt Európában is keresztülviszik ezt az akaratot. Nálunk a PM tette le a névjegyét ehhez. (De felfoghatod úgyis, ha a PM-re szavazol, magad ellen szavazol) :)
nemkati
@verőce21: Abban egyet értek veled, hogy az nem csak Kanadában, máshol is cél, hogy sok alulképzett ember legyen, akik a kulimunkát elvégzik, amit a gazdagok nem akarnak megcsinálni. Unokatestvérem Kaliforniában él, és azt meséli, hogy ott azért tartják a mexikói bevándorlókat tudatlanságban, hogy cselédeknek tarthassák őket a saját kiszolgálásukra. Ugyanúgy bánnak ott a mexikóiakkal, mint nálunk a cigányokkal, nem támogatják az iskolázásukat, pedighát az egy "szabad" és liberális ország. Itt minálunk az oktatás lerohasztása ugyanezt a célt szolgálja a menekültek nélkül is, hogy legyen sok gondolkozni képtelen vegetáló rabszolga. A bankoknak nincs semmi más céljuk, mint a saját profitjuk növelése, ők csak eszközök a hatalom kezében. Itt minálunk az ellenzéki pártok, a PM-et is beleértve, pontosan látják, mit akar az oktatáspolitika elérni, ezért tiltakoznak egymáshoz nagyjából hasonló érvekkel ellene.

Ami a tisztességes választási törvényt illeti, nem látom, hogy jön ez ide a vándorláshoz (vagy fordítva)? Hogy ezt a végtelenül gonosz és önző pártkoalíciót elzavarhassuk, ahhoz igazságos választási törvényre van szükség, nem olyanra, ami egy 40%-ból 66%-ot csinál.

A menekültek pedig nem fognak itt semmilyen egyensúlyt, szokást, akármit felborítani, azt a pár ezer idegent aki esetleg Magyarországra kerülne, észre se fogjuk venni, annál inkább azt az összeget, amit a nembefogadásuk miatt kell majd fizetnünk azoknak, akik helyettünk ezt megteszik. A többi országban meg hogy mit fog okozni - hát nem azt mondja mindig 0rbán, hogy mi itt azt csinálunk, amit akarunk, mi köze bárkinek hozzá, mások meg csináljanak amit ők akarnak?
Feraj49
A kurvát lehet nevezni több néven,de az akkor is kurva marad !
human
Ha Orbánt támadják, akkor úgy kommunikálják, hogy a magyarokat támadják.
Ha Matolcsyt támadják, akkor úgy kommunikálják, hogy a forintot támadják.
Faék logika faék szavazóknak.
verőce21
@nemkati: (06:59) Írnám, hogy népszavazási kérdésnek szántam, az Alapjövedelem melletti "civil kezdeményezésnek", de nem értek rá hajnalban a kopaszok...:)
bencemacska
@nemkati: Én a blöff szót is teljesen helyénvalónak tartom a kuszaszem szövegére!!!
Mondott egy szót, ami igaz volt?
Én bemutatkozásnak tulajdonítottam : blöff (vagyok!!!)
verőce21
@nemkati: (06:59) A válaszodat többfelé kell választani. A választási törvények jók, ugyanez a rendszer van már 1990 óta. Mert ha valaki kétségbe vonja a kétharmadot, annak azt is kétségbe kell vonni, hogyan lett 1994-ben az MSZP-SZDSZ párosnak összesen 49,9%-ból majd 72%-os parlamenti többsége?
hu.wikipedia.org/wiki/Jelenkori_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sok#Az_1994-es_v.C3.A1laszt.C3.A1s
nemkati
@verőce21: Hát érdekeseket állítasz. A Fidesz 2013-ban átírta a választási törvényt, és átrajzolta a körzeteket a saját szája íze szerint, így csinált a 40%-ból 66-ot. Akkor hogy állíthatod, hogy 1990 óta ez van???
Az MSZP-SZDSZ-en meg csak nem azt kéred számon, hogy ők miért nem éltek vissza a hatalmukkal? :)
nemkati
@bencemacska: A böffel csak azt akartam mondani, hogy nekem böfögésnek tűnt, amit böfögött. :)
bencemacska
@nemkati: Mindegy, hogy böff, vagy blöff, bemutatkozott!!!
verőce21
@nemkati: (13:18) Nem a szavazásról akartam társalogni, de leragadhatunk egyelőre itt is.
Magyarországon a választási törvények rendszere 1990 óta ugyanaz. Hangsúlyozom, a rendszere!
(Annyi a változás benne 2013-tól, hogy a kevesebb parlamenti képviselőhely miatt átrajzolták a választási körzeteket. Szükségtelen 386 képviselő ilyen kis országban. Az még a Nagymagyarországi 64 vármegyéhez volt kitalálva. Csak '45 után nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, hanem átrajzolták ők is a választási körzeteket, mintha nem történt volna semmi az országgal. Vagy nem akartak róla tudomást venni. De valakinek végre cselekedni kellett és tudomásul venni a változhatatlant.)
De a választási rendszer 1990 óta ugyanaz. És a Fidesz 2013 előtt is 2/3-ot szerzett. És most sem 40, hanem 47%-ból! És az tetszett, hogy az MSZP-SZDSZ koalíció '94-ben 49,9%-kal majd 72%-os parlamenti koalíciót szerzett?
nemkati
@verőce21: Tehát az MSZP-SZDSZ nem érdemelte meg a 72%-ot, a Fidesz_KDNP meg igen? Ezt akarod mondani?
A választási törvény átírásával a választási rendszer alaposan megváltozott. Ebben sem értünk egyet.
verőce21
@nemkati: A hatalommal való visszaélés kitaláció. olyanok állítanak ilyet, akik maguknak szeretnék mindenáron a hatalmat.
bencemacska
@verőce21: Az ördög mindig a részletekben van elrejtve. Olvasd el figyelmesen, megtalálod.
Abban van igazad, hogy a '90-es törvény is túlzott a győztesnek adott preferenciákkal. De a 2013-as erre rátett egy lapáttal!
verőce21
@nemkati: (14:02) Mennyiben változott meg konkrétan most a választási rendszer?
verőce21
@bencemacska: Miben " rátett egy lapáttal"? Miben jelentkezik?
bencemacska
@verőce21: Neked mindegy az egy- vagy a kétfordulós rendszer? Ez bizony nagyon alapvető változás!
Miért kell a kamu pártokat támogatni? Kilóg a ló is nemcsak a lába!
nemkati
@verőce21: Nem sorolom fel most a különbségeket a két választási rendszer között, már elmondtam párat, meg sokan megtették már, @bencemacska: is éppen az előbb mondott egyet, de a többit keresd meg te, tanulmányozd át a változásokat, és megtudod.

A hatalommal való visszaélés meg már hogy lenne kitaláció, amikor a Fidesz 6 éve ezt gyakorolja, és ha nem veri ki a szemedet, akkor vak vagy csökkentlátó vagy.
verőce21
@bencemacska: (14:08) Egyfordulós, de kétszavazatos rendszer. Kiküszöböli a korábbi trükközéseket a más javára való visszalépésekkel.
De ugyanaz a maradékelven való számítási rendszer maradt.
verőce21
@nemkati: (14:27) Jelentős változás a korábbi választási rendszerhez képest csak az, hogy a szavazás érvényességéhez nem szükséges 50% feletti részvétel.

(Neked különös és érthetetlen keserved ez "a hatalommal való visszaélés" mint akinek lepattant a nagykabátjáról néhány gomb.)
nemkati
@verőce21: Értelek. Tehát azt a pártot, amelyik jól megfizet téged hogy mellette kampányolj, hajlandó vagy hazugságokkal és csúsztatásokkal is megvédeni, a hajmeresztő disznóságaik felett meg szemet hunyni. Akkor azt hiszem nincs miről beszélnünk.
verőce21
@nemkati: (15:24) Te hazugságoknak nevezed azt, ha valaki logikusan gondolkodik? Vagy nem támogatja a "hatalommal való visszaélés" teóriádat?
És el ne felejtsem, nem követi a kifordított gondolkodásmódodat, ami neked is sok problémát okozott már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.