Sérült az ellenzéki képviselők véleménynyilvánításhoz fűződő joga, amikor a föld- és a trafikmutyi miatti tiltakozásért pénzbüntetést kaptak – ezt mondta ki immár jogerős ítéletében a strassbourgi bíróság. A testület ezzel egy korábbi ítéletét erősítette meg, miután a Fidesz jogorvoslat útján próbálta azt megváltoztatni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kövér vonatkozásában a normális értelmezhetetlen jelző! =))
advocat
Szemmel látható a különbség Kövér László és Európa között. Mert szerintem egy képviselőnek - mint bárki más állampolgárnak - joga van kifejezni a tiltakozását. Még akkor is ha az "nemzetes uraméknak" nem teszik. Szóval egyik Észak-Korea, míg a másik egy normális világ. Mert a Kövér-féle szövegekre lenne kifejezés, csak az nem bírja el a nyomdafestéket. Vegyék már észre, hogy ők vannak a népért, és nem fordítva. Vagy esetleg "törökösödnének"? Kövér Laca és társai megsértése böri? Szóval alakul a feudalizmus, vagy hasonló?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.