Bejutott az ATV "Illés bácsi" betiltott cukrászdájába. Az öregúr sztoriján lassan egy hete tombol a net, és leginkább nem is azért, mert a gödöllői cukrász mocsokban, elavult körülmények között mérte a fagylaltot, hanem mert valaki névtelenül (NÉVTELENÜL) feljelentette, mire a hatóság tette a dolgát.

A súlyos internetes elbutulást jelző esetet az ATV stábja zárta rövidre: egyszerűen elmentek a helyszínre, és lefilmezték azt, amiért a romantikus retrolázban égő kommentelők már éppen lincselni készültek.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Ma egész nap csak takarítottam"
Mi lehetett előtte? Na mindegy... Nem ő az igénytelen, hanem aki betévedt ide. Akinek erre van igénye, most nehezen fog hasonlót találni. Hirtelen azt hittem a bolt pincéjében járunk. Gondolom olyanok védték bőszen, akik nem jártak ott. Olyan mint a politikai hozzászólások. Azok a leghangosabbak, akik a legtájékozatlanabbak. Sokszor még dicsekszenek is vele, hogy nem is figyelik a ,,másik oldalt". Akkor mire alapozza a véleményét, ha nem ismeri minden fél álláspontját? De mondjuk a legtöbb esetben az is elég lenne, ha nem akarna tényeket cáfolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Hát nem akarok ilyet írni de az öreg "50 éve van a szakmában" és szerintem ezek a cumók amivel dolgozik is 50 évesek.
Azért az érdekes,hogy nem tudott 50 év alatt a nagy cukrász annyit félretenni amiből fejleszteni tudta volna a gépparkját.
Mikor nyitja az ajtót a kulccsal.
Azok a körmök micsoda koszosak.
Nem csodálom,hogy bezáratták
Az biztos ,hogy jó pár milliót rá lehetne ott költeni mindenre.
Ilyenkor kellene egy fideszes képviselő aki ugye mindent el tud intézni.
És nem csak akkor pofázni amikor a "magyar emberek akarata" stb stb,jönni a barom propaganda szöveggel.
Hanem a tettek mezejére lépni.
Bár el is felejtettem.Ez nem szolgálná a fidesz hatalmának megtartását.:D
percsi
Ötven éven át serénykedett a fagyis bácsi, és senki nem lett beteg, és gondolom a fagyi nagyon finom volt, ha más városból is jártak ide. A felháborodás jogos is meg nem is. A régi gépektől senki nem lesz beteg, az öreg tisztán tarthatta, mert nem betegedtek meg az emberek. Egy kis felújítással én szerintem meg is maradhatna, és tovább készülhetne a régi finom fagyi. Mi a fenének a modernizálás egy Retró cukrászdában? Aki segíteni akar, az odamegy és rendet rak, tisztasági festés, bútorok-edények, ajtók stb. cseréjét-javítását bevállalja. És tovább dolgozhat az öreg, mert sajnos, ha abba kell hagynia, nem sok időt adok neki itt ebben a csodálatos életben!
Strong
Nem merem megnézni a videot, mert nem szeretnék vérhast kapni. :-)

amúgy jó étvágyat :-)
kamazuka
Nem értem miért kell finnyáskodni.
A nemzetközi űrállomáson minden asztronauta ,akár férfi akár nő,egy bizonyos tartályba üríti vizeletét.Ebből bármilyen hihetetlen de újrahasznosított vizet,ha kell ivóvizet készítenek.
Ez is olyan mikor berepűlt a gólya,szokták mondani a körletbe katonáéknál.Ettől függetlenűl,senki sem kapott még a Bácsi termékétől mérgezést.Ezek olyan hírek melyekkel le lehet a lakosság figyelmét kötni egy kis időre!
advocat
Egy kérdésem van. Mennyiért adta a fagylaltot. Ha ő is 200-ért gombócát, nagy volt a forgalma, akkor futotta volna egy kisebb felújításra, festésre, körömvágó ollóra, stb. Mert mások is ennyibőlgazdálkodnak. Szerintem.
varirmag
Az elmúlt 50 évben nem sokat költött a cukrászdára felújítására.
Nagy szerencse hogy nem lett fertőzés,megbetegedés az ott készült fagyitól,sütitől.

De akinek az ott készült édesség kell, az kapja meg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.