Maffiarendszerben, bűnszövetségként működik a Lungo Drom és az Országos Roma Önkormányzat – jelentette ki Vajda László és Lakatos Oszkár a roma szervezet két képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján Vajda László, az ORÖ képviselője, a Lungo Drom budapesti, Bezerédj utcai központi székháza előtt tartott sajttájékoztatóján azt mondta: hangfelvételek és egyéb tények bizonyítják, hogy törvénytelenül, bűncselekmény-gyanús körülmények között tüntetik el az ORÖ és a Lungo Drom hazai és uniós támogatásait, valamint az államai normatív támogatásait Farkas Flórián emberei, miközben milliárdos adósságokkal és bírságokkal küzd az önkormányzat és fizetési kötelezettségeinek nem tesz eleget. A Lungo Drom Zala megyei elnöke úgy fogalmazott: nem egy „őszödi beszédet” hallhattunk már Farkas Flóriántól, amelyekből kiderült, hogy az ő javaslatára és döntésére neveznek ki embereket különböző pozíciókra az ORÖ-ben, és a miniszterelnöki biztos utasításai alapján osztják el az állami...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Híd a munka világába: hazai forrásból finanszírozták a botrányos program keretében kifizetett 1,6 milliárd forintot.

Kikerült az uniós elszámolásból az Országos Roma Önkormányzat irányításával zajlott botrányos, Híd a munka világába program – tudta meg a Magyar Nemzet. Ennek értelmében teljes egészében a hazai költségvetés finanszírozta a felzárkóztatási programban elköltött 1,6 milliárd forintot. Ha a cigány szervezet nem tudja viszszafizetni a pénzt, az adófizetők állják a csillagászati összeget.
hirhatar.com/adofizetok-allhatjak-a-roma-onkormanyzat-adossagat/

Ahogy a kormány is működik. Maffia rendszerben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.