Farkas Flórinán személye és sérthetetlensége, vagy a 800 ezer fős magyarországi cigányság a fontos a kormány számára – tette fel a kérdést Lázár János miniszternek Teleki László szocialista országgyűlési képviselő a parlament plenáris ülésén az azonnali kérdések órájában, kedden. Az MSZP-s képviselő a Miniszterelnökséget vezető minisztertől azt is kérdezte: a tárcavezető szerint bűnpártolást, vagy hivatali visszaélést követett-e el Farkas Flórián romaügyi miniszterelnöki biztos a RomNet által nyilvánosságra hozott hangfelvételek alapján, amelyből az derült ki: a börtön elől menekülhetett meg több ORÖ-s képviselő azzal, hogy elmozdították Hegedüs Istvánt az elnöki pozícióból. A RomNet hétfőn adott hírt arról, hogy Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, a Lungo Drom elnöke még február végén, egy nappal Balogh János elnökké választása előtt Szolnokon, egy zártkörű lungo dromos frakcióülésen arról beszélt, hogy az Országos Roma Önkormányzat több képviselője 18-20 millió forintokat...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ki-ki? Mindig is az volt a véleményem, hogy a Flóri mögött sokasodó tömeg neki a lényeg! A Fidesz olcsón megvásárolható szavazó bázisa ez a csoport! Ezért nézi el neki a csalást-lopást!
human
@Cicamama55: Mi már oka lehet annak, hogy Orbán ilyen látványosan védi Farkast?
telegdilaci
Ha lesz egy csepp eszük a romáknak,nem szavaznak a tolvajokra! láthatják le sem szarják a őket,semmivel nem segítették meg őket,se munka se pénz csak szokás szerint ígérgetés hazudozás! Flóri meg éli világát.a lenyúl milliókkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.