Nincs növekedés? Soros György! Nő az államadósság? Soros György! Illés bácsi? Soros György! A Fidesznek hat éve nincs igazán elképzelése arról, mit és hogyan kellene csinálnia. A pótcselekvés mostanra az idegengyűlölet lett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Eme iratás pontosan tartalmazza az nagy gaz valóságot!
kukac50
Nem Soros Györggyel van probléma,hanem a fideszesekkel, mert halvány gőzök nincs a szomorú valóságról ami az országban zajlik, hogy milyen nyomorba élnek emberek, ami köszönhető annak a döntésnek amit Orbán az ország ellen elkövetnek.
Ami pénzekkel támogatják a gazdag rokonaikat,az a gazdaság fejlődéséből hiányzik, Magyarország nagyon rosszul teljesít, a reformok csak a reklámozóknál működnek hiszen sok pénzt kapnak érte,azt a pénzt is az államadósságra kellene fordítani!
Milliárdosnak Ne adjanak hitelt,hiszen azok a mellény zsebből is kitudják fizetni azt amit venni akarnak.
Orbán a Magyarországon élő szegényekkel is úgy bánik mint a letelepedést kérőkkel, Akik megtudják venni a letelepedési kötvényt (adnak hitelt ) azok jöhetnek, a szegényebb réteg nem. Itthon a szegényektől elvesz,a gazdagoknak ad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.