Orbán Viktor egy megemlékezésen vett részt a Kossuth téren, amikor véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja. Öreg, régi hiba, de a miniszterelnökünk csak belefutott... A felvétel végén a miniszterelnök jól hallhatóan a következőket mondja: "Jól néznek ki a legényeink, jól néznek ki... nincs köztük kövér, az a halálom... pocakos tábornokok velünk gyalogolnának, nagyon jól nézne ki... "Orbán tehát nem kedveli a kövér embereket, a vékonyabb fiúk az ideáljai. Ugyan a felvétel nem mai, a kimért, pökhendi járás és az alacsony termettel párosult felsőbbrendűség virít a képernyőn, és ez ma sem változott semmit...

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Lassan 4 éve, hogy történt ez az érdekes eset. Most már annak kellene jönnie, hogy egy tábornoknak maradna bekapcsolva a mikrofonja:
"Jól néznek ki a minisztereink, jól néznek ki... nincs köztük Kövér, az a halálom... pocakos minisztirelenök és miniszterei velünk gyalogolnának, nagyon jól nézne ki... "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@nemkati: Az ! Nem kicsit !

Jobb lett volna ha akkor befogta volna a lepcsest ez a félkegyelmű.
nemjoezigy
szánalmas és értetlen!
A zsebre vágott kéz nem maradt el.
Undorító!
zöldszem
Megmondták, jól élünk! Meg is látszik rajta! Úgy néz ki mint egy telefosott búvárruha, akkora a bele, hogy a tökére lóg!
Törölt felhasználó
A hangtechnikus azóta öngyilkos lett egy rendőrautóban...:)
Feraj49
@Toby: Én is utalom,főként ha a parlament üléseit vezeti.Pedig nem csak a neve az !Még pökhendi is őkegyelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.