A debreceni politikus szóvá tette, hogy a volt amerikai elnök sajátosan értelmezi a történelmet. A kormánypárti képviselők már napirend előtt is inkább a menekültkvótával foglalkoztak, valamint azzal, ahogyan Bill Clinton kritizálta a magyar kormányt. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője üzent is a volt amerikai elnöknek: "kampány ide vagy oda, a barátokat és a szövetségeseket nem illik sértegetni", és azt is hozzátette, hogy "a magyar szabadság az nem az Egyesült Államok hidegháborús politikájának gyümölcse" – számol be a vg.hu parlamenti tudósítója. Bill Clinton korábban egy kampánybeszédben mondta: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából, és tekintélyelvű diktatúrát akarnak.

Forrás: szabolcsihir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez a kétharmad akarata! A következményeit meg majd megismerjük.
Toby
Kósa-debil lajos ismét mondott egyet. Mert mit is vívtunk volna ki Reagen és Gorbacsov nélkül - te pöcs ? Még mindig járhatnál orbánc Kisz-titkárhoz szemináriumra - te pöcs!
Ideje lenne bevezetni a Tajgetosz-törvényt!
egon1
Ennek a szerencsétlen debilnek a véleménye-itthon-külföldön annyit sem ér mint tyúkszarban az ütőér !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.