„Önmagában az, hogy sok a vagyonos ember, nem biztosíték semmire. Az pedig, hogy államilag segítünk megerősíteni egy új nagytőkés réteget, paradox módon még gyengíti is a gazdaságot. Válság idején ugyanis éppen ők nem lesznek ütésállók, mivel nem versenyhelyzetben növekedtek, hanem politikai vagy bürokratikus kiválasztás nyomán” – mondja Mike Károly.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ez teljesen igaz Orbán téves futballjavító stratégiájára. Nem attól lesz jobb a futball, ha irreálisan sok pénz öntünk bele.
- Tud úszni?
- Nem.
- És ha megfizetem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
@Desischado: Írod: "Megnézném ezeket a versenyszférában, hogy mire mennének!"
Lásd a mészárost. Amíg nm volt az orbán kegyeltje, addig veszteséges volt. Azután szárnyalt az eus és az állami (közös) pénzekből. Vagy lásd a simicskát: amíg kegyelt volt, addig mindent vitt (mint most a mészáros, meg az orbán pereputty) amióta nincs a pikszisben, csak vegetál.
Ennyi!
eugen4402
Ha valamiben tettenérhető Soros felelőssége, hát EZ AZ..!
Olyan újszülötteket rakott az inkubátorba, akik az Istennek se akartak kimászni belőle. Inkább berendezkedtek kényelmesen, és ötven évesen is a "védett környezetben", az inkubátor melegében éldegélnek, és gyűlölik az orvosokat, meg a nővéreket, akik életben tartották őket...Nyamvadt kis porontyokból silány felnőttek lettek, mert a fogantatásuk pillanatától kezdve VIP-védelem vette körül őket.
human
@eugen4402: 89-ben még Orbán liberális volt. A liberalizmus a demokrácia szerves része. Soros pedig demokrata és mai napig is támogatása demokratikus szervezetekre összpontosul. Lehet, hogy Soros ügyes üzletember, de azért ő sem láthatta a jövőt, hogy 180 fokos fordulatot vesz Orbán és a demokrácia leváltásán kezd el dolgozni.
eugen4402
@human: Látod, ez igaz lehet. Ritka az olyan befektető, aki egész életében nyereséges papírokat vásárolt. Néha buknak egy-egy üzleten...
glorianna
@human: Ezzel cseppet vitatkoznék. OV sosem volt (legalábbis amióta a nagy nyilvánosság előtt szerepel, azaz 1989 óta) semmilyen ideológia elkötelezettje, max. hangoztatott ezt-azt, amiről feltételezte, hogy számára hasznos lehet.
papa.49
@glorianna: Nálad a pont!!! Pontosan a hazugovics az aki leginkább képviseli a ,,magamizmust,, az országban, neki mindig az kell, az a jó amiből hasznot tud húzni, csak a birkák azt se veszik észre, hogy másokkal ellentétben, ő még ,,élni hagyni,, se hagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.