A MoMa elnöke arcpirítónak nevezi a szégyent, amit a kormány a hazára hozott. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke drámainak nevezi az amerikai külügyminiszter-helyettes beszédét, amit Sarah Sewall a hazai sajtó munkásai előtt tartott. Erős és nyílt üzenet attól a hatalomtól, amelyik a szabadságjogok és a demokrácia legfőbb őre az egész világon. Hallottad Orbán Viktor? Nem a lázálmod szerinti háttérhatalmak által pénzelt hazai ellenzék, hanem a szövetséges amerikai kormány mondta ki, hogy a király meztelen. Vacak hatalom a tiétek; ócska duma az illiberális demokrácia. Bokros Lajos pontokba is szedi, miért.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az fb hozzászólások között elképesztő vélemények vannak, ebből is látszik, h még nem tudunk szelektíven szemetet gyűjteni.

Pedig Bokrosnak nagyon igaza van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Sziszifusz: a cigányt ha átlépi a küszöböd,mindent visz!-tisztelet a kivételnek,de az nem a fideSS MAFFIA TAGJA.
lampa laz
@eugen4402: Jól fogalmaztad meg a nagymamás reakciót, de a fiatalabbaktól mást várnánk el.
Engem mindig taszított a személye. Leginkább amikor szöveget nyom, az előadás módja, arcjátéka, hozzá a sátáni vigyora, a blőd viccei azt üzenik, hogy semmibe veszi az embert, mert mindenki felett áll és csak eszköznek használja fel őket.
A jobbik a nevetséges tisztújításos bulija semmiben sem tért el a fideszétől. A radikálisokat is maga alá gyűrte Vona. Ő is egy személyben jelölt, választatott és irányít akár csak Orbán. Hogy mi fog ebből kikerekedni ma még nem igazán látjuk, azt viszont igen, hogy a fidesznek nem ellenzéke, hanem támogatója, és új koalíciós partnere lesz.
És ahogy írtad ...folyt.köv.
eugen4402
@lampa laz: Jól látod, én se készülök közeli pezsgőbontásra... Inkább gyertyákat és konyhasót készítek haza... Erre a hazai bábszínházra már nem is nagyon figyelek. Igazából az afrikai tíz-, húsz- harmincmilliós mindenre elszánt nincstelen éhező tömeg irritál, amelyik előbb-utóbb egyszer már szeretne jóllakni. Nem haragszom rájuk, de az Európa-étterem bejáratához estére megdupláznám a nagyerős vigyázólegények létszámát...Bocs, eltértem...
lampa laz
@eugen4402: finoman fogalmaztál, én is óvatos leszek, de engem is kezdenek idegesíteni ezek a kis bantuk.
karma1
@eugen4402: Azert en meg halkan megkerdeznem: Es tessek mondani, mit visz magaval abba a teljesen civil eletvitelebe? Esetleg valamilyen apanazst a politikusi idejebol, mert olyan szepen szolgalta a hazajat? Vagy esetleg egy abszolut korkedvezmenyes nyugdijat? (Tudom, erre nagyon fiatal, csak egy feltetelezes). Megtarthatja a torveny elott a politikusi mentelmi jogat? Aktivalni fogja most nehany - eddig alvo - offshore ceget?Esetleg jar valamilyen "lelepesi" dij a kozeletbol? (Ugy ertem, mint amikor valakinek megszunik a munkahelye, es kap egy nagyobb osszegu vegkielegitest. Neki vajon jar-e?)

En azert a baloldal reszerol nagyon raallitanek valaki(ke)t erre a derek uriemberre...
Szoval, a helyzet fokozodik, es a patkanyok huznak a lecsoba?
eugen4402
Mindenkitől elnézést kérek, nem tudtam reagálni, mert délelőtt 10-kor megszűnt nálam a Net. Most meg visszatért, Hallelúja..!
@karma1: A híradóban annyit mondott az ex-társelnök úr, hogy ügyvédként többet keres majd, mint politikusként, de ez semmi, Novák Előd bejelentette, hogy elvégez egy három hónapos tanfolyamot, és beáll határőrnek...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.