Pár nappal ezelőtt az volt a hír, hogy az aktuális magyar külügyér ellátogatott Koppenhágába. Mely alkalomból az ott tanuló magyar diákok igyekeztek meghekkelni az ottani gazdasági tanodában tartott előadását. Mára az is kiderült, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerint az ellenkezője sem teljesen úgy lehetett. Az utóbbi közlemény szerint a „CBS Talks Dánia vezető gazdasági-üzleti egyetemének két éve futó nagysikerű, komoly érdeklődést kiváltó fóruma, ahova kizárólag neves előadókat hívnak meg”. Ami önmagában nem sokat jelent. Nem azért, mert a magyar kormányzati kommunikáció valóságtartalmáról kialakult közvélekedést kell szükségképpen osztania bárkinek is. Az olyan, amilyen. De egy ország külügyminisztere akkor is lehet „neves”, ha szakmailag különben nulla. Az előadónak szaktudásának szóló meghívás az lett volna, ha egy közgazdasági Nobel-díjas előadásához hívják meg azért, hogy koreferátumot mondjon. Szijjártó azonban ettől igen messze van. Így még az is lehet,...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon kivancsi voltam, hogy hogy fogja ezt le-kommunikalni a magyar sajto: hat sikerult nekik elmismasolni a lenyeget: hogy a kulfoldon tanulo diakok is mar tudjak, hogy mennyit er a magyar politika, es benne mekkora sulytalansagnak "orvendenek" a politikusok, szemelyesen... (Gyakorlatilag sulytalanok, mint a lepkefing)
Vizual
Már tul vagyok ezeknek a megnyilvánulásain ami az első időben sokkot okozott. Már az okoz röhejt, hogy ez a sok magyarkodo magyar mennyire hülye. De ha már szó volt róla valahol, Rákosi örült volna ennek a rendszernek. Ó nem teljesített ilyen jól. És nem is lopott. Amit ezek művelnek, az ellopott országon kívül, úgy egy évszázad sem lesz elég, hogy megint elismerjenek bennünket. Szijjártó meg primitiv senkiházi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.