A 25 éves Laura Micetich kemény edzéssel adta le a fölös kilókat, ennek ellenére mindenki azt hiszi, hogy kés alá feküdt. következő cikk EZEK A TETKÓK BIZTOSAN NEM JÖNNEK SZEMBE VELED! előző cikk AZ ÖNBARNÍTÁS MEGSZÁLLOTTJA EZ A NŐ – FOTÓK 2016. 06. 02. 67 7 Laura Micetich, a fiatal tanárnő két év leforgása alatt több mint 50 kilótól szabadult meg egy rosszul végződött kapcsolat után – de hiába a figyelemreméltó eredmény és az áldozatos munka, mindenki azzal vádolja, hogy műtéti úton szivárogtak el róla a kilók. Laura korábban zugevő volt, falánksága következtében teste hatalmasra hízott – négyéves kapcsolatának véget érése adta meg a lökést, hogy megváltoztassa életét. Ehhez pedig úgy állt hozzá, mint mindenki más: hosszú, edzőteremben töltött órákkal és tudatos táplálkozással.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Azért aki fogyni akar ne adja fel. Keresse a Regenort. Kitartással SOKAT FOGYNAK EMBEREK. DE tenni kell. Bár érdekes és nem kell kés alá feküdni utána. Igaz éheznio sem kell a kúra alatt.
karma1
@Vizual: Asszem nincs a vilagon olyan fogyokura, amit ne probaltam volna ki, es ami mukodott volna!Probaltam Mayo-tojas kuraval, elektromos helyi fogyasztassal, hipnozissal, prananadival, Teronac-kal, Itt Uj-Zelandon 2 fele gyogyszerrel, Slim etrendkiegeszitovel, csokkentett adagu elelemmel, almaecettel, de csak keves mozgassal, mivel futni, hosszan gyalogolni nem tudok, jobb bokamat drothalo tartja ossze 20 eve. Nem tul sok az extra suly, de engem zavar. Nem dohanyzom, nem iszom, semmifele gyogyszert nem szedek, edesseget nem eszem, gyorskajat nem eszem, szoval, - eddig - SEMMIVEL nem fogytam fel kilonal tobbet!
Amde a Facebook-on egy honappal ezelott bejott egy 3 napos fott krumpli-yoghurt kura, es az elso 3 nap alatt 2 kilot veszitettem vele! Jelenleg minden heten 3 napot igy etkezem, a tobbi 4 napon esszel, es csokkentett adagokat. Vegre most elkezdtek olvadni a kilok, de nincsenek illuzioim az esetleg kicsit lotyogosen marado borommel kapcsolatban.
Valoban, mindent lehet, de idonkent azert nem art, ha az orvos is besegit. Nagyon sok ember veszit a sulyabol 30-50 kilot is, de lattam egy itteni baratnomnek a karjat es a combjat, hat rajta is csak a kes fogja a vegleges kedvezo valtozast meghozni.
Ettol fuggetlenul koszonom a szer nevet, MI EZ?
Vizual
@karma1: Sajnálom. Ez a Biocom nevű étrendrend kiegészitő, de mielőtt legyintesz kérlek keresd meg és olvasd el. Magyarországon is vannak követői, és ne zavarjon, hogy étrendnek hívják. Érdekes, és ha nem találod segitek, de ne haragudjál a " Vizuált" szeretném megörizni. Megnézem, hogy otthon hol van lehetőség mert én is csak másnál tapasztaltam, nem élek vele. De tény vitaminok és kaják és rendes éhezés nélküli étkezés. Kérlek jelenzd, hogy megtaláltad-e, én is keresek még rá és megkérdezem akitől tudok róla. Nyáron otthon is leszek és akkor tudok személyesen is segiteni neked. Csak Neked és mindenkit hozzád fogok küldeni. Ha igy megfelel ?
karma1
@Vizual: Jaj de aranyos vagy, koszi, de en nem elek Magyarorszagon!...:o)) Eselyem sincs ra, hogy a legkozelebbi jovoben hazamenjek, de rakeresek.
Az viszont nem vilagos, miert irod, hogy a "Vizual" nevet szeretned megtartani? En veletlenul sem irtam azt, hogy valtoztasd meg, ez csak valami felreertes lehet, nekem nagyon tetszik a neved, nagyon beszedes...:o)))
Koszi szepen meg egyszer a segiteni akaro szandekodat, en mindig mindent kiprobalok, mert HINNI AKAROK, de altalaban nem jonnek be ezek a dolgok...:o((((

Koszi meg egyszer...:o))))
karma1
Akkor lehet, hogy nem voltam vilagos: nem ketelkedem benne, hogy a holgy nem magatol fogyott le - 2 ev alatt 50 kilo fogyas realis ertek. DE: hogy egy ekkora mennyisegu fogyas utan rengeteg folosleges bor marad MINDENKIN, -attol fuggetlenul, hogy hany eves, - en EZT nem hiszem el!
Azt mondjak, hogy 1 kilo sulyveszteseg 1 cm-t jelent a derekboseg csokkeneseben: ha tehat valaki 50 kilot veszit, akkor minimum 50 centivel bovebb lesz a bore, mint a testeben levo izomzata.
Nincs az a "gumiboru" ember, aki 50 centit 2 ev alatt ossze tudna zsugorodni, meg a fokozatossag mellett sem.
Vizual
@karma1: Kérlek higyjél ebben. Fontos. Sok sikert '

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.