Taxisok verték át egy konferencia hat külföldi vendégét a fővárosban – számolt be az RTL Klub Híradója.

A fiatal vállalkozók többsége életében először járt Budapesten, találkozóra igyekeztek. Volt, akitől 8000 forintot kértek egy pár perces útért, egy másik utas pedig azt állítja, hogy menet közben ugrott több mint hatszorosára az alapdíj.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
És ezeknek van bőr a pofájukon az ubereseket basztatni?! Épp olyan mocskos, büdös patkányok, mint akik kitalálták az egyen taxit egyen tarifát és a többi baromságot, ami az állítólagosan tisztességes taxiszolgáltatáshoz szükséges.
nezelodo
Első fővárosi taxis élményem hasonló körülmények között zajlott, úgy negyven éve. Az idős taxis, látva, hogy vidékiek vagyunk, azzal etetett utasként, hogy ő Horthy Pista sofőrje volt. Ez nem borított ködöt a szememre, mert mondtam neki, akkor már harmadszorra a célhoz érve, álljon is meg.
Na akkor kialakult a vélemény róluk, ami azóta sem változott, mert nem gondoltam, hogy kikaptam az egyetlen csalót. Ha tehetem elkerülöm őket, a demonstrációikat pedig álnok, zsaroló akciónak tartom.
egyvandor
Van köztük egy pár alja alak. volt már egy két meglepő esetem. Nem szeretem ha palimadárnak néznek. Ezért csak akkor veszek igénybe taxit, ha végleg nincs más megoldás.
simmering73
Öregbítsétek csak a taxisok kétes hírnevét.
Hofipisti
Pártunk és kormányunk pedig - a szabályozott rendszerre hivatkozva - ezeket a (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) agresszív, nagy pofájú, bunkó, csaló banda pártjára áll. A legrosszabb szocializmust építjük: néhány kivételezett érdekében központi szabályozás, a piaci elvek teljes tagadása, s akadályozása.
Dr plágium
Na lehet tüntetni...pont az ilyen férgek miatt van rossz híre a magyar vendéglátásnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.