Több hete minden adónemre kiterjedő vizsgálatot folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az Index.hu portál kiadójánál, a Spéder Zoltán tulajdonában álló Central European Media & Publishing (CEMP) Zrt.-nél – írja a 444.hu

Az adóhatóságnak ilyenkor joga van arra, hogy belépjen az érintett vállalkozás helyiségeibe, átnézzen iratokat és megvizsgáljon munkafolyamatokat. A CEMP pénzügyi osztálya egy épületben van az Index szerkesztőségével, de egy másik emeleten működik.

A legnagyobb adózó cégek esetében átlagosan három évente folytatnak átfogó, rutinszerű adóvizsgálatot, de az elmúlt hetek eseményei után aligha gondolhatja bárki komolyan, hogy most erről van szó, és a NAV munkatársai május elején véletlenül kopogtattak épp Spéder kiadóvállalatánál.

A kormány által évekig favorizált bankár-médiatulajdonosra az elmúlt hetekben koncentrált össztüzet zúdított a kormánypárti média.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Képes lesz valami ismeretlen eredetű afrikai mérget inni ...
vagy szemből hátba lövi magát ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Majd jön megint az osztrák nyugdijas, oszt jó napot.!!! Vagy elüti saját magát!!!
papa.49
Csak nem a pocokképű vetett szemet arra is, vagy a takonyárpi???
amaramaistanna
Sokba kerül egyeseknek a Matolcsy kimentése... a maffiaállam pedig halad tovább, mert hagyjuk... Olvassátok el Lakner Zoltán véleményét a maffiaállamról, most nagyon ide illik: "Zoltán Lakner
június 8., 22:46 · Budapest ·
A fülkeforradalom felfalja gyermekeit. Is. Ami a napokban Spéder Zoltánnal történik... az zajlik hat éve. Nap mint nap. Személyre szabott törvényhozás valaki érdekében vagy valaki ellen, viszont sok emberre hatást gyakorolva, villámháborús újra, újra és újra szabályozás, állami lejárató kampánnyal megtámogatva. A házon belül hatalmi harc is megy már vagy két éve. Káder- és oligarchacserék. Persze, minden eset különbözik, mindig vannak új mélységek. És folyton akadnak, akik készséggel megmerítkeznek a mocsokban, kiszolgálva a megrendelőket. Az önkény paparazzói. Akit tegnap felemeltek, ma a porba hullik. Akit ma felemelnek, holnap hullhat porba. Akit fel se emeltek, az vessen magára. Minél züllöttebb a rendszer, annál több okuk lesz a működtetőinek arra, hogy még messzebbre menjenek, mert tudják, hogy nem számíthatnak megbocsátásra. Tényleg nem. Legelőször is az önbecsülésünknek (a maradékának, az emlékének) tartozunk azzal, hogy ennek a pocsékságnak véget vessünk. Az egyéni alkuk nem működnek, csak bizonytalan haladékot adnak. Nem művelhetjük kertjeinket, mert elveszik. Aki tehet, tegyen, hogy más is tehessen."
amaramaistanna
Lassan aktuális lesz - főleg a gazdag családok körében - Magyarországon is, ez a szovjet vicc:
.
Csöngetnek. A család dermedten áll, végül a nagymama mély levegőt vesz ,kimegy és ajtót nyit. Pár pillanat múlva visszajön és derűs, nyugodt hangon közli: Semmi baj ,a tűzoltók voltak, csak a ház ég.
- Vicc forrása: Michail Solohov -

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.