Így látják a diákok a mostani oktatási rendszert. Csillag Ádám videója a “Diákszolidaritás a tanárokkal” eseményen készült – olvasható a Magyar Narancs oldalán.

A kormányt kemény kritikával illető fiatalok rámutatnak, a jelenlegi rendszer nem a tanulók javát szolgálja, sokkal inkább az a célja, hogy

ostobaságokra és butaságokra nevelje a gyerekeket, és ne legyen a fiataloknak önálló gondolkodása, és ne tiszteljenek más kultúrákat. 

A megszólaló diákok felhívják a figyelmet arra is, hogy az ország vezetése nem biztosít megfelelő tanulási körülményeket a fogyatékos és hátrányos helyzetű gyerekek számára.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@varrólány: @perfekt: Altalaban nagyon szeretem a hozzaszolasaitokat , de most az egyszer nem ertek Veletek egeszen egyet.
Az orbani - satani- kozoktatas eppen azt kuszoboli ki, hogyha lenne valami affinitasod az onallo gondolkodas kialakitasara, akkor NE LEGYEN RA IDOD! Ezert kell a gyerekeknek bent rohadniuk az iskolaban 5 oraig delutan, mert addig sem a sajat szamitogepuket bujjak, nem a sajatmaguk valasztotta konyveket olvassak, orulnek, ha hazamennek es valahogy elfelejtik az aznapi iskolai torteneseket.
Eppen ez az: teljesen folosleges informaciokkal, (lehetoleg a kozpontilag megengedett tankonyvekbol )terhelni a gyerekeket a napi befogadokepessegukhoz, es ne legyen mar semmi kedvuk a sajat gondolkodasuk alakitasahoz.
Ez goebbelsi agymosas, a mai idokre adoptalva. Es ezert nem akar a kormany engedni egy jottanyit sem a KLIK-bol meg a kozponti, szakmailag csapnivalo tankonyvekbol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@varrólány: Nem kotozkodni akarok, mert en is nagyon jol ismerem a "Nekem olyan asszony kell, ha beteg is keljen fel", DE: az a dal MUDAL volt, nem nepdal, es a reszeg ferfiak enekeltek a kocsmaban, mig ez az asszonyveros hulye versike ma TANKONYVBEN van kinyomtatva, mint TANANYAG, ami t a gyerkocnek meg kell tanulnia, fel kell mondania a tanar keresere...

A kulonbseg itt van, es sztem ez egy nagyon komoly kulonbseg...:o(((
varrólány
@karma1: Én nem emlékszem hogy valaha részeg férfi lettem volna!.-)) De nyugdíjasokkal is énekeltem már kiránduláson , hát bocsánat érte!
De tényleg borzasztó hogy tananyagként ilyen megjelenik és remélem a gyerek nem fogja kötelezőnek érezni a leírtakat legalábbis ha jó családban nevelődik!
karma1
@varrólány: Hahaha! En is enekeltem, a fiuk mar egy kicsit piasak voltak, es rank mutogattak, mikozben az illusztris reszt enekeltek... Mit mondjak, mi is jot szorakoztunk kozben...:o))))))
kukac50
Orbán olyan fiatalokat akar nevelni akik beérik a közmunkáért járó 47 ezer forinttal, elhiszik a hazugságokat,mert akkor eltudnak lopni sok pénzt a mészáros Lőrinc féléknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.