A feszültség ott van, egyre duzzad, mint egy kifakadni képtelen kelés. Ha hír tud lenni egy tüntetés, ha nem – van. Tüntetés, pedagógusok, szakadó eső. Nem adták fel, nem hunyászkodtak meg. Mennek tovább, miközben a kormány tárgyal önmagával, örül, veregeti a tulajdon vállát, nyomja a sikerjelentéseket. Itt pedig Gallóné mesél arról, hogy mennyi kín, vér és verejték van azokban a tárgyalásokban, amik végül sehonnan sehová nem vezettek. Becsapta a kormány a tárgyalófeleket. Nincs min meglepődni, Gallóné mégis, újra és újra megdöbben. Szegény. Nem érzi a felelősségét, soha nem is fogja érezni. Így van összerakva. Egy valóságos Herkules ő, aki harcolt, küzdött, de legyőzték. Igen.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Cicamama55: Akkor is hangot kell adni, ha valami nem tetszik. Tudom és az emberek többsége is, hogy nem lesz semmi eredmény. De ha csöndben vannak, akkor a kormány azt hiszi, hogy minden ok.
Cicamama55
@bretagne: Ki lesz az, aki a sok elégedetlenkedő csoportból majd egy ütős ellentábort tud faragni? Nagy művészet itt az embereket közös nevezőre vinni. Mindenki csak a saját sérelmein sírbakol mindaddig, míg megszületik ez az új párt. Mert párt nélkül ez nem fog sikerülni, azt látjuk.
bretagne
@Cicamama55: Ez magyar hiba. A világon mindenhol összefognak az emberek, itt meg ha van két ember, három felé húz. Nézem mindig a külföldi tüntetéseket. Tömegek mennek az utcára, itt meg mindig csak az a maroknyi ember megy ki, akinek éppen baja van. Lást pedagógusok. Hány embernek van baja, de sem magukért nem mennek, sem másokért. Én bízom a pedagógusokban, mert jó kemények, intelligensek. Azt jól látják, hogy a kormány csak az erőből ért. Ezért kellene sokaknak kimenni hozzájuk.
Cicamama55
@bretagne: A pedagógusoknak a töredéke az, aki rendszeresen tüntet. Ők sem tartanak össze, az egészségügyiek pedig még ennyien sincsenek.
bretagne
@Cicamama55: Sajnos, így van. Legalább a pedagógusok- akik most kint vannak - tartsanak ki.
Bringás
Az unalomba fulladt lázadást már szinte senki nem támogatja, de Pukliék még azért erőlködnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.