Sem rendbontás, sem más incidens nem történt Budapesten kedden este, amikor a szurkolók az utcákon ünnepelték a magyar labdarúgó-válogatottat, amely 2-0-ra legyőzte az osztrák csapatot a franciaországi Európa-bajnokságon. A találkozó után a fővárosban a felvonuló ünneplő tömeg miatt forgalomterelésre is szükség volt.

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyar válogatott első gólját Szalai Ádám szerezte a 62. percben, majd a 87. percben Stieber Zoltán gyönyörű találattal állította be a végeredményt. A kedd esti mérkőzésen országszerte és a fővárosban is számos szórakozóhelyen, illetve szabadtéri óriáskivetítőknél szurkoltak a magyar együttesnek.

Az MTI megkeresésére szerda délután a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte: a rendőrség a kialakult helyzetet figyelembe véve, a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében megtette a szükséges intézkedéseket. Egy ember ellen sem kellett intézkedniük.

Bernd Storck szövetségi kapitány csapata szombaton Izlanddal találkozik Marseille-ben, majd négy nappal később Portugália lesz az ellenfele Lyonban. A BRFK azt írta: ezt követően is a hatályos jogszabályok betartásával biztosítja Budapest közrendjét, közbiztonságát.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ez is akkora "győzelem", mint a tegnapi meccs eredménye... igy fogjam fel?!
Bringás
Hol voltak a maroknyi liberálisok, hogy botrányt generáljanak?
Sziszifusz
@Bringás: 15:26
Eddigi ismereteim szerint az agresszió éppenséggel nem a liberálisokra jellemző. Ha nem így van mondj egy-két példát amikor ők törtek zúztak .
Kérdésem, hogy kikre gondolsz amikor liberálisokat illetve libsiket emlegetsz ? Tudtommal ilyen beállítottságúak Fodor Gáboron és egy két társán kívül, nem szerepelnek a közéletben.
Jozefina
Ja az ünneplők nagy része szerencsére tényleg a magyar győzelmet éltette. Ugyanakkor egy kisebbség részéről elhangzott a "kurva Irek" a "vesszen Trianon" és egy kis Románia ellenesség is belefért!!! Szerencsére nem találtak nagy támogatottságra!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.