Az utóbbi évek kedvező magyar GDP hirtelen megzuhant. A kormány sem titkolja, hogy az unióból élünk, miközben Soros György most Európa hanyatlására alapoz. Mi lesz itt, ha Európa tényleg megzuhan, és még a kohéziós pénzek is kifújnak? És egyáltalán: milyen adatokra kell figyelnünk, ha ismerni akarjuk a gazdaság valós állapotát? A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Mangu: A magyar termék jó dolog. Én ha tehetem azt veszem. Az a baj, hogy amíg ilyen magas az áfa addig olcsóbb lesz a külföldi és még az áfacsalóknak is bőven jut.
Mangu
@nyanya001: Te hol élsz? Már most is így van.
@human: Ne a mai állapotokkal gondolkozz, hanem az elkövetkezendőkkel (mi lesz ha bezuhan Európa - ez a téma).
@adrenalink: Jó a humorod, de tán történelemből tanultad, hogy a II. VH után újjáépült ez az ország, miközben fizette a háborús jóvátételt keletre és nyugatra és végül még kárpótlásra, privatizálásra is futotta a rendszerváltáskor. Hát istenem, újra kezditek, mert mi, akik mindezt megtették, a korosztályom, kiöregedett (akár azt is mondhatod, hogy hála Isten).
nyanya001
@Mangu: Sajnos itt élek ! De nem is ez a tragédia, hanem az, hogy a családom is itt él !
nyanya001
@Mangu: Hogyne kedves !
Szeretném ha ezen a szinten élne a maffia banda is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.