Tíz méter mély kútba esett egy 70 év körüli férfi péntek délelőtt Mendén, a Deák Ferenc utcában. A balesetről szombat délelőtt értesítették a tűzoltókat, akik kimentették a szerencsétlenül járt embert – tájékoztatta az MTI-t a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a férfinak sikerült megkapaszkodnia, és egészen addig tartotta magát, míg a monori tűzoltók szombat délelőtt kötelek segítségével ki nem szabadították. A mentők megfigyelésre kórházba vitték az idős embert.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
hát nem tudom..valószínű, hogy csoda történt..mint tudjuk tíz méter mély kútban ilyenkor nagyjából 11 fokos a víz, és a levegő hőmérséklete is..aztán idővel fogy az oxigén is. ( kútásás közben egy óra után fel kell jönni, ha nincs levegőbefújás.).tehát igencsak oxigénszegény környezetben dekkolt 24 órát..a vizes ruháról nem is beszélve...

mindenesetre újra született...

jobbulást kívánok az agyonfázott, kimerült bácsinak
Csizmás Kond
..szerintem ezzel az úttal leszokik a vízről...
ila51
@Csizmás Kond: Nem semmi vagy...leestem a székről ...ilyen idős korban lassúbb a vérkeringés , azt hallottam a rák is lassabban pusztítja a sejteket , az agy elfelejt kiadni bizonyos parancsokat...itt az életösztöne segíthetett , hogy ne adja fel. Na mindegy , csak ne érje valami baj.
Csizmás Kond
@ila51: ...életösztöne az kellett legyen...nem is kicsi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.