Portik Tamás azt mondta tanúvallomásában, hogy tíz millió forintnyi eurót vitt Rogán Antalnak, mert „a Tóni a piaci árnál jóval kedvezőbb értékbecslést elintézi”. Az ügyben csak annyit tudunk, hogy a belvárosi önkormányzat valóban a piaci áron alul adott el egy Károly körúti ingatlant, amit aztán 52 millió forintos haszonnal adtak tovább. Portik szerint ezért tehát tíz millió forintot kellhetett fizetni Rogán Antalnak. – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Mint írják: hogy ez valóban így volt-e, azt természetesen a magyar igazságszolgáltatásnak kellene kiderítenie, a Polt Péter vezette fideszes ügyészség azonban nem fog magától eljárást indítani az ügyben, hiszen egy fideszes miniszterről derülhetne ki, hogy bűncselekményt követhetett el. Ahhoz, hogy kiderüljön az igazság, Rogán Antalnak kellene eljárást kezdeményeznie hamis tanúzás miatt. Ha ezt megteszi, akkor akár tisztázhatja is őt egy nyomozás, ha viszont nem teszi meg, azzal elismeri, hogy Portik Tamás igazat mondott.

A Demokratikus Koalíció azt várja Rogán Antaltól, hogy kezdeményezzen eljárást hamis tanúzás miatt, hogy végre nyomozás keretein belül derüljön ki az igazság. Ha Rogán Antal nem kezdeményez eljárást, azt a DK úgy tekinti, hogy elismeri a vádakat. A DK azt szeretné, hogy kiderüljön: valóban fizetett-e a magyar alvilág Rogán Antalnak önkormányzati ingatlanok áron aluli megszerzéséért -áll az ellenzéki párt közleményében.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Haha... A 22-es csapdaja... Es egyre gyanutlanabbul belesetalnak, mert mar teljes biztonsagban erzik magukat...
Nade majd most...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Haha... A 22-es csapdaja... Es egyre gyanutlanabbul belesetalnak, mert mar teljes biztonsagban erzik magukat...
Nade majd most...:o))
sziha
Nono! A DK jobban vigyazzon! Mert fel fogja jelenteni ez a fereg, de majd neki lesz igaza, Polt Peti ezt mar elore boritekolja.
karma1
@sziha: Nagyon remelem, hogy a polt sunyi fejerol is hamar lefagy majd a mosoly, mert azert van egy hatar, amin mar nem lehet tulmennie...
sziha
@karma1: a profeta szoljon beloled! :)
karma1
@sziha: En bizom benne... A hullamvasut sem mehet a vegtelensegig csak lefele...:)
Bringás
A DK elvárja? Mióta tagja Rogán annak a gittegyletnek, hogy elvárásaik vannak?
papa.49
Nem fog a tonyo semmit tenni ,csak lapít mint szar a fűben))))))))))))
justhpeter
Szerintem is csak lapítani fog. Mert sáros. Csak ő még nem tudja: a lapítással az is marad.
Vosztok
@karma1: Tudod Seggfej, a te DK-d mondókái nem érik el a tisztességes és értelmes emberek ingerküszöbét. Csaholhatnak a saját és a hozzád hasonló főttagyú libsi kedvére amennyit akarnak.
karma1
@Vosztok: A kapanyel meg a szar megint sikeresen ki tudott jonni a szadon. Gratula!...:o)))A cikkhez viszont egy betut se tudsz hozzaszolni, mert az "A" betun kivul semmi mast nem tudsz ertelmezni...:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
@Szeparepa2: 16.57-re: Nagyon regota ezt pampogom, hogy fuggetlen hagai birosagra kell ezeket az ugyeket vinni, ahol nem all fenn annak a veszelye, hogy egy polt tipusu hazaarulo becsusztatja a fiokba, hogy rogan nem menekiti ki a bizonyitekokat, hogy senki nem veszi meg kilora a birokat, es egyaltalan, a birosagi targyalas teljesen jogszeru. Nem veletlenul talaltak fel azt a birosagot. Magyarorszagnak NINCS igazi alkotmanya, tehat az osszes, alkotmany neveben hozott dontese is megkerdojelezheto...
Vosztok
@karma1: Dehogynem tudok. Más - értelmes emberek látogatta - fórumokon teszem is. Itt nem. Nincs értelme. A libsi falkád egyből vicsorog, marcangol. Mondtam már többször, nektek ez jár.
karma1
@Vosztok: Peched van - nincs falkam. Ha egy kicsit is rosszul erzed magad itt, muszajbol ne gyere, kimelj meg bennunket a tarsasagodtol, mindketten jobban jarunk...
Seggfejezni jarj a tobbi oldalra, itt nem szoktunk igy beszelni egymassal, legalabbis nem inditaskent.
karma1
@Vosztok: Egyebkent senki sem Teged ekez szemely szerint, hanem azt, amit es ahogy irod, mert annak altalaban koze nincs a cikkhez, annal tobb a szemelyeskedeshez.
Ha meg tudnad magyarazni, hogy engem peldaul miert "seggfejez"-tel le elbol, le-libsizve , holott en az eletben igy nem beszeltem veled - hat ezutan ne is varj tul sok kedvesseget se tolem, sem mastol.
Igaz, cikkhez nem szolsz hozza, bomlasztani viszont profi modon bomlasztasz, amugy fide$$-modra
Vosztok
@karma1: Csak a lényeget szoktam megjegyezni, ezért nem tudom megmondani, hogy tőled mikor és konkrétan milyen sértő és bántó titulust, jellemzést kaptam, de az egészen biztos, hogy kaptam olyat. Csak annyit memorizáltam, hogy karma1 azok közé tartozik, akikkel nem lehet elég bunkónak lenni. Nem kizárt, hogy benned akkor nem is tudatosult (ez érdektelen), hogy éppen vérig sértesz. Talán arra utaltál, hogy megítélésed szerint náci vagyok. Mivel én (nemzeti konzervatívként) a nácikat a bolsevikokkal és a liberálisokkal egy szinten gyűlölöm és vetem meg, ez számomra óriási sértésnek számít. Jobbikos vagyok. Itt a Jobbikot (tehát engem is) indoklás, okfejtés nélkül ti nácizzátok ezerrel. Ezért a libsizés , a seggfejezés. Ez a minimum.
karma1
@Vosztok: Na, akkor most oriasit mellenyultal, mert en az eletben meg senkit nem naciztam le, sot, a jobbikosokat sem eketem.
Van egy olyan erzesem, hogy engem Te kurvara keversz valakivel, a multbol, mert csak a skatulyaidbol elsz...
Mondjuk, engem oda teszel , ahova akarsz, en attol meg a sajat helyemen maradok, de az itt kommentelok igen nagy resze meg tudja mondani, hogy senkit nem sertegetek, nem anyazok, mert ezt en sem szeretnem megkapni senkitol sem.
Vannak itt viszont olyan kommentelok, akik nem allnak le a sertegetesemmel, nem veszik eszre, hogy hosszu ideje semmifele kommentjukre nem reagalok, nem lajkolok, ennek ellenere meg a mai napon is elegge csunyan lehordtak. (Mondom, annak ellenere, hogy egyikukhoz sem szoltam).
Ez nem az en jellembeli hibam, hanem az o problemajuk, hogy nem talalnak rajtam fogast.
Igy Veled sem volt kulonosebb problemam, ha visszagorgeted az esemenyeket, talan kiderulne, hogy osszetevesztesz valakivel. De ez mar nem erdekes, azt hiszem, a levelezgetesunk itt es igy erhet veget a legkulturaltabban.
Tehat szevasz, legyen szep napod, en nem fogok reagalni a beirasaidra, kerlek, Te is ugorj at engem. Kosz.
Vosztok
@karma1: Én az átugrást nem ígérem. Nem azért mert a személyeddel kívánok foglalkozni, hanem fenntartom a jogot, hogy felvetődő témákról - ha arra ingerenciám van - véleményt mondjak.

" itt nem szoktunk igy beszelni egymassal, legalabbis nem inditaskent."
Khmmm...
Na akkor példa erre:
Egy példa arra

"Gyurcsány: Göncz Árpád volt az első és utolsó igazi köztársasági elnök" poszt hozzászólásaiból. A vonalig időrendben, alatta - EZEK UTÁN!!! - egy érvhiányoló reklamáció.

Yoda69
Teljes mertekben egyetertek. Talpig uriember volt, hazafi es igazi politikus. Sajnos ma nagyitoval sem lehet hozza hasonlot talalni,

Vosztok
@Yoda69: Az rendben hogy hazafi volt, csak az baj, hogy egy másik hazának a fia.

Horizont
@Vosztok: Hülye vagy te édes fiam :)

koszpeko
@Vosztok: Köszönjük Emese.

-------------------------------------------------------------------------------

Horizont
@Vosztok: A legrosszabb stílusú te vagy itt köztünk. Mi nem minősítünk így téged, pedig lehetne! Nincs igazad! És még bunkó is vagy! Érvek sehol. Győzz meg minket ha tudsz!
Ja, hogy nincs mivel? Hát az nagyon szomorú. Úgyhogy el is húzhatsz a vérbe tényleg nincs itt helyed! És tudod miért? Nem azért, mert más a véleményed hanem azért, mert bunkó vagy primitív és sértegető!
karma1
@Vosztok: Na, akkor most meg az utoljara megszegem az igeretemet, mert azt hiszem, teljesen hulyenek nezel:
HOL NACIZTALAK LE, ES KI EKEZETT TEGED SERTOEN???
Az, hogy @Horizont tarsunk neha egy kicsit felkapja a vizet, az mar csak akkor szokott megtortenni, amikor elotte jo sokszor es durvan sertegetik. Ilyen modon engem is fel lehet huzni, - a "seggfejezeseddel" nalam is kihuztad a gyufat - ez a minimum! Mert ember es mert no vagyok, raadasul Te valoszinu a fiam lehetnel, bar azt sem tudom megmondani, hogy fiu vagy-e vagy lany, a bobeszedu avatarodbol sem lehet kisutni semmit sem.
@koszpeko tarsunk egy osi magyar nevet mondott csupan - ha ezt sertesnek veszed, akkor azt hiszem, Nalad vannak komoly identitasi problemak - nem nagyon tudod magad a vilagban elhelyezni, ertelmezni. (Altalaban az ilyen tipusu emberek lelket fogja meg a jobbikos ideologia - ezt nem serteskent mondom - a gyokertelen fiataloknak ad valami remenyt a tovabbi eletukre).

Szoval, ennyi volt a megjegyzesem, de kerlek, valoban hanyagolj a hsz-eiddel, mert nem egy platformon allunk, nem azonos az erdeklodesi korunk, es a Te erdekes szitokszavaidat figyelembeveve - libat sem oriztunk egyutt.
Vosztok
@karma1: Mégis jól döntöttemn. Jogos a seggfejezés, és leszarom, hogy mire kérsz! Aki szerint az emesézés csak egy ősi magyar név emlehgetése, az a sunyiság olyan magas szintjén áll, hogy többet is érdemel.
Horizont azzal indított, hogy "hülye vagy édes fiam. leírtam, idézte.

Lehetnél az apám, ha nyolcvan éves elmúltál. Az általad véleményezett gyökértelenségemről és identitászavaromról annyit, hogy a szülőházam műemléki védettség alatt áll, a mása - benne nagyszüleim használati tárgyával -, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban áll. Ha valamilyen csoda folytán kultúremberré változnál, akár láthatnád is.
Jobbikosnak identitászavara? Te tényleg hülye vagy!

Valóban nem egy platformon vagyunk, de sajnos egy bolygón, pláne egy országban, egy élünk.
karma1
@Vosztok: Az emesezest sem en kezdtem el, es max az anyad lehetnek, de ha ilyen gyerekem lenne, - kitagadnam!
A rengeteg megvezetett fiatal borfeju, akik imadnak szabadcsapatokba verodni, Magyar Gardat alakitani, Betyarsereggel ciganyok ellen portyazni, azok igenis pont azert keverednek a Jobikhoz, mert nem talaljak a helyuket a vilagban. Ettol fuggetlenul lehetnek idosebb tagjaik is, nem vitatom, de nem ez a jellemzo, mar ha a vezetoseguket nezzuk, akkor sem.
Meg mindig fenntartom, hogy no vagyok, tehat mint fent, csak a Mamad lehetnek. (Akit meg akkor sem vennek a szamra, ha felduhitenel).
Orulok neki, hogy resze lehetsz a szentendrei Skanzennek, nagyszuleid reven - Szentendre mindig a szivem csucske volt.
Azt viszont igenis fenntartom, hogy a legtobb jobbikos sajatmagat (is) keresi a jobbik eszmeiben - meg Te sem nyilatkozhatsz minden jobbikos neveben, nem vagy Te sem Isten, sem a vezetojuk. (Bar azt sem hiszem, hogy a vezetojuk is ismerne minden parttagot, meg azt a sztorit, amiert a jobbik soraiba alltak be, mert ez egy nagykepu allitas).

Nyertel: szerencsere nem elunk egy orszagban, sot egy foldreszen sem, mert en nem szeretnek olyan orszagban elni, ahol a Jobbik a vezerhatalom. Igaz, orban sem tetszik.
Tovabbra is fenntartom, hogy nem naciztalak, nem gyalaztalak, sem mas modon nem sertettelek meg, viszont a fenti utolso megjegyzesed alapjan vindikalom magamnak a jogot, hogy siman lehulyezzelek en is, akarmilyen oreg is vagy.
Szoval: Te is hulye vagy!
nyanya001
@karma1: Ne etesd ez a pécsi birkát ez a ki tudja hányadik
nicknéven böfögő tahót.
karma1
@nyanya001: Koszi, mar leszoktam rola, a meccs allasa jelenleg 1 : 1. Tudod, ha o lehulyezett, en vissza. ...:o))))
Eddig nem tettem, de lehet, hogy ezutan tenyleg lenacizom a nacikat...:o)))))
Vosztok
@karma1: Úgy látom azt képzeled, hogy lenyelted a Bölcsek Kövét és ex-cathedra jellemzéseket adhatsz sosem látott emberekről, véleményezz pártot. Ha ilyen anyám lett volna, inkább elvetéltem volna.
Gyanítom, Izraelben élsz. Onnan nézve Magyarországon mindenki - kivéve a libsiket - náci.

Megmondanád, hogy KONKRÉTAN mi bajod a Jobbikkal?

A lehülyézésemez örömmel nyugtázom. :-)))
Vosztok
@karma1: Az a baj, hogy nem csak azokat!
Mert hülye vagy.
Vosztok
@Horizont: Ma is összefostad az udvart?
Vosztok
A DK egy a gyurcsótány által kreált és az összemutyizott milliárdjaiból pénzelt, a saját szereplési vágyának kielégítésére szolgáló csicskaosztag. Komoly politikus ezeket semmibe sem veszi, Hogy miket vonyítanak a világba, azt meg se hallja. Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.