Fel bizony, és most tényleg, ha lehet évtizedek óta büntetlenül "almamáterezni" és "gaudeamus igiturozni" a fájdalmasan közhelyes iskolai rendezvényeken, akkor ide is tökéletesen jó lesz az a kifejezés, hogy felrobban az internet.

A szombathelyi NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola diákjai rendhagyó évzárón búcsúztatták a tanévet, ahogy az az IfiPress videóján is látható. És nemcsak azért, mert az igazgató még Király Gábort is beleszőtte beszédébe, hanem mert az utolsó napon az Ocho Macho legnagyobb slágerétől zengett a suliudvar, a dal közepén pedig nagy meglepetésére a zenekar frontembere, Kirchknopf Gergő is bekapcsolódott a közös éneklésbe.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Végre egy iskolaigazgató, aki a szürke, unalmas iskolai ünnepélyt, tanévzárót élettel töltötte meg! Remélhetőleg a tanév közben is ennyi élet van az iskolájában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Szeparepa2: :-) Mert nem a te korosztályodhoz tartoznak.:-)
Vén vagy na...
Jozefina
Ez az oktatás színvonala!? Az igazgató helyébe nem lennék büszke rá! Kíváncsi lennék, hogy tanítványok a himnuszt tudják-e énekelni, vagy netán szavalni a szózatot?? A videón látható is elmegy természetesen egy szabadidős programként, táborban, sportnapon, de nem évzárón!
eugen4402
@Jozefina: Tisztelem a véleményedet, de nem mindenben értek egyet Veled. Nem vagyok pedagógus, csak egy vén nagypapa, így csak laikusként vélem úgy, hogy jó lenne, ha a gyerekek jó szívvel búcsúznának az iskolától, mert akkor ősszel majd örömmel jönnek vissza, nem úgy, mintha egy munkatáborba lennének száműzve. Lehet, hogy tévedek, akkor ne ölj meg...:-)))
Rockxy
@Jozefina: Nem tisztelem a véleményedet.
Nincs szükség arra hogy bárki is büszke legyen Magyarországon.
Végre beindult valami, az életöröm sugárzik az évzáró résztvevőiből.
És ez így van jól.
A savanyújóskák meg hadd dünnyögjenek az orruk alatt. :)
kkalman
Végre egy iskolaigazgató, aki a szürke, unalmas iskolai ünnepélyt, tanévzárót élettel töltötte meg! Remélhetőleg a tanév közben is ennyi élet van az iskolájában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.