A napokban a britek kiszavazták magukat Európából, a magyar labdarúgók stadionról stadionra utaztak Franciaországban, a hazai ellenzék pedig kereste önmagát. Lefülelt mondatok.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Gyurcsány: Ha Horn Gyula élne, a DK tagja lenne."
Horn Gyula élne ön soha nem lett volna miniszterelnök.
Horn Gyula élne, nem lenne DK.
Horn Gyula élne, már nem lenne MSZP - sem.
solidedge
Ki az a hülye, aki éjt nappallá téve azon gürcölne, hogy politikusként a lehető legjobbat hozza ki a magyar emberek körülményeinek jobbá tételére. Vállalva azt, hogy minden nap ennek ellenére megbecsülés helyett szidást, ócsárolást, lejáratást kapjon. Az egész nem erről szól. A hatalom gyakorlásának és a gazdagság mámorának mákonya hajtja őket. A húsosfazéknál lévők elhessegetik az oda törekvőket, az oda törekvők pedig el akarják zavarni a húsosfazék őrzőit. Mi pedig vagyunk olyan ostobák, hogy a választáskor felhatalmazást adunk nekik erre a hányingert keltő viselkedésre.
szaboria1
@magyarbakancs: Az biztos ennem az MSZP. már nem lenne a tagja.
sziha
Ha Horn elne, olyanokat mondana, hogy csak na.
bencemacska
'98-ban Horn is el baromkodta a választásokat! Sokat engedett lopni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.