Orbán Viktor a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjújában arra szólította fel az EU tagországait, hogy vegyék vissza a hatalmi jogköröket Brüsszeltől. A magyar miniszterelnök nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy ez egyenlő lenne az EU alapszerződésének nyílt megszegésével és az EU-tagság felmondásával. Orbán Viktor Vlagyimir Putyin magyar hangjaként ismét botrányos EU-ellenes kirohanást intézett a közös Európa szétzúzásáért. A magyar miniszterelnök eddig is úgy beszélt Brüsszelről, mintha ott nem a választott képviselők – köztük magyarok, fideszesek is – hoznák a döntéseket az EU egészéről. A mai nap azonban minőségi változást hozott az EU-ellenes orbáni politikában, hiszen EU-tagország kormányfőjétől még soha nem hallhattunk kilépésre való felszólítást. Ez intő jel az októberi népszavazással kapcsolatban, hiszen ha az érvényes lesz, azt a kormány felhatalmazásként kezelheti az EU elhagyására. A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor Moszkva vágyálmait...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lassan ez a páva-tánc, már idétlen rángatózásba megy át! =))
Clavigo
Egy szimpla ,bugris,,cc@r alak...oszt jó napot.
vukkocska
Agyilag KO. először 20 millióért hirdetést ad fel Angliában a bent-maradásért. Minden napra új mese. Még mindig azt kérdezem, az egész fideszben nincs egy ép-agyú ember, aki azt mondja, ne tovább? Megalkuvó, piti banda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok