Az Alkotmánybíróság kimondta, hogy rendezni kellene a miniszterelnök háza körüli tüntetések kérdését, mert a gyülekezési jog más alapjogokkal ütközik, és ez alkotmányellenes. A devizahitelesek oda szervezett tüntetését viszont jogosan tiltották be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Ja, viszont a hir igaz... :o((((( Nem lehet egyszeruen ezt a mediat komolyan venni... Hazudnak, csusztatnak, megvezetnek, de a legszomorubb, hogy megosztanak es felelemben tartjak az egyzeru polgarokat.
karma1
@RonaGyuri: Koszi, hogy nem ertetted felre az elso mondatomat. Merthogy igaznak probaljak meg beallitani ezeket a koholt hireket...:o(((( Egyszeruen undorito...
Bringás
Biztos hatásos Orbán házánál tüntetni a bankok spekulatív szemétségei ellen. Miért nem Gyurcsány házánál tüntetnek? Ő döntötte be a gazdaságot Kóka haverjával!
Toby
@Bringás: Ugye megnondtam, hogy kirívóan nagy ökör vagy - kisgyerek. A 2010 augusztusában, a karám vezette parlamenti bizottság megállapította, hogy a Gy. kormány hitelfelvétele megalapozott volt, de azt nem állapította meg, hogy a gazdasági válságot is a Gy. kormány okozta!
Orbánc, a FAZ-nak adott nyilatkozatában elismerte a Bajnai-kormány válságkezelő programtervezetének pozitív hatásait!

Miről brekegsz békuci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.