A Fidesz szerint a baloldal előbb adna munkát a bevándorlóknak, mint a saját állampolgárainak, ezt bizonyítja, hogy az Európai Parlament legutóbbi ülésén a baloldali politikusok megszavazták a migránsok foglalkoztatásának könnyítését. Így reagált a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója az MSZP alelnökének szombati sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Gúr Nándor szerint a kormánynak a külföldi munkaerő alkalmazása helyett arra kellene törekednie, hogy a magyar embereknek adjon esélyt a munkára. A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaztak, a bevándorláspárti baloldal és Brüsszel migránsokkal akarja elárasztani Európát és a munkaerőpiacot. Azt írták, az Európai Parlament legutóbbi ülésén az európai és a magyar baloldali politikusok nemcsak a kényszerbetelepítést elutasító országok megbüntetését, hanem a migránsok foglalkoztatásának könnyítését is megszavazták. Ezzel az uniós polgárok elé helyezték a migránsokat, a baloldal tehát előbb adna munkát a bevándorlóknak,...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Nem a hibbant orbánc akart pár napja negyedmillió külföldi munkavállalót betelepíteni?
dr. prédikátor
a jó qurva anyátokat!!! Ti szarházi geci fütyisz banda miért nem adtok munkát a munkanélkülieknek???
Equus
kényszermunkára a magyarral havi €100-ért! Ja... a piac meg dögöljön meg. Vagy rá kell bízni a CNC gépeket a tetőfedő bágodosokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.