Hosszú interjú jelent meg a mediapiac.com-on Schlecht Csabával, a Lánchíd Rádió főszerkesztőjével, aki az úgynevezett G-napon lett a Simicska-sajtóbirodalomhoz tartozó orgánum vezetője. Schlecht a korábbi és a jelenlegi jobboldali médiairányítási modellről is beszámolt. A Kaya Ibrahim-Joszip Tot ügyről – vagyis a Fidesz-közeli cégek kilencvenes évekbeli eltüntetéséről, a Fidesz anyagi hátterének megalapozásáról – viszont nem beszélt. Schlecht Csaba azt állítja, Simicska és Orbán a választások után veszett össze, aminek két oka volt. „Az egyik valóban Viktor második ciklusra tervezett médiapolitikája, aminek Lajos lett volna a végrehajtója. A másik Paks és az orosz közeledés ügye. Lajosban a mai napig igen erős az oroszellenesség.” A jelenlegi miniszterelnök korábbi bizalmi embere azt is elárulta, hogyan gondolkodik most Orbán Viktor a médiáról. – Klasszikus szocialista médiavilágot akar: kizárólag kormánypárti vagy abszolút semleges sajtót, ahol nincs kritika, és amit kizárólag „az...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Orbán Viktor egy gyenge jellemű, vitáktól, ellentmondásoktól mentes beteg szociópata. Ha nem tud nyerni, akkor átírja a szabályokat, ha szabályokat nem lehet átírni, akkor azt nyirja ki, aki a szabályokat. Ez nem férfi, hanem egy pénzes kis görcs aki nem tudja felvállalni, ütköztetni, érvelni a véleményét képviselni. Nemzeti mázban lopja szét az országát, barátait, bizalmasait és minden Magyart! Ez egy szarházi féreg! De egy nap meztelen lesz a király!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Na ez az egyetlen reményünk, hogy felfalják egymást, mert ha a tö...len ellenzékre várnánk most sem úsznánk meg 40évnél kevesebbel!
Apatszerek
@RonaGyuri: Érdekesek:, ezek a leleplező személyek soha nem a történések idejében lepleznek le eseményeket, csak amikor már részükre nem áll a zászló:, onnantól világosodnak meg, lepleznek le:, nem tisztességes cselekedeteket. A történések idején kell felfalniuk egymást folyamatosan, akkor lenne értelme, de így, eső után nyitni esernyőt veszett fejsze.
papa.49
A bukfenc után fognak a még sokkal nagyobb szemétségek kiderülni, nem győzzük majd kapkodni a fejünket!!!
Egyébként ez a pacák is leülhetne 200 évet, mert megérdemli, sőt a Lajos is az 500 at!!!
Törölt felhasználó
Orbán Viktor egy gyenge jellemű, vitáktól, ellentmondásoktól mentes beteg szociópata. Ha nem tud nyerni, akkor átírja a szabályokat, ha szabályokat nem lehet átírni, akkor azt nyirja ki, aki a szabályokat. Ez nem férfi, hanem egy pénzes kis görcs aki nem tudja felvállalni, ütköztetni, érvelni a véleményét képviselni. Nemzeti mázban lopja szét az országát, barátait, bizalmasait és minden Magyart! Ez egy szarházi féreg! De egy nap meztelen lesz a király!
Tényfeltáró
@ziziplanet: Felmegy a szőlőhegyre a puttonyos genyó.
Desischado
@ziziplanet: Tökéletes leírása ennek a véglénynek, és a mostani siralmas helyzetnek. Én is remélem, hogy semmi sem tart örökké! simicska meg bőven boríthatná már a bilit, bőven lenne mit jóvátennie!
Törölt felhasználó
@Desischado: Mindenki mástól várja a demokráciát. Már ott tartunk, hogy régi maffia társaktól (vizó, Portik, Simicska, stb..) várjuk az elszámoltatást. Ez valahol groteszk:) Én nem dölök be ennek a balkáni gondolkodásnak, ami most fertőz, hogy egy geci diktátornál jobb az akinek van 2db elve is:) Nem, ide a nép kell, aki leváltja, aki megteremti újra a demokratikus intézményeket, alkotmányt és aki ezen alapelvek szerint szétpereli és állam és nép ellenes bűnei miatt ezta gecit és a többi tetvet is, akik strómankodtak, loptak, végrehajtottak!

Én pl egy olyan hatástanulmánnyal kezdeném, hogy áttételesen hányan haltak meg az egészségügyben amiatt, hogy nyáron 36 fokban haldoklik valaki, mert nincs klíma, étkeztetés, gyógyszer ellátás. Hány rokkant halt, bele lett öngyilkos a kilátástalanságba...

Vagy, hogy a megnyirbált oktatás, hány magyar gyerek életét tette megpecsételté.

Viszont most minden halott és suttyó mehet focimeccsre vagy kisvasútazni vagy olvashat milliárdos plagizált tanulmányokat a csirkék nemiéletről.

Gecire meg fogsz bűnhödni ezekért te beteg fasszopó. Van egy olyan generáció, akik már családosok, de jóval fiatalabbak Viktornal, akik akkor sem fogják ezt neki elfelejteni, amikor már vén tehetetlen szar lesz és már nem lesz hatalma csak pénze. Nem fogunk felejteni és mi akkor még érezni fogunk erőt az ilyen gecik beperlésében!
papa.49
@Desischado: A Lajos azért nem borít mert akkor az ő fejére is bőven hullana a kaki, nem különb ő se a cimborájától, itt csak a népnek van esélye átszabni a jelenlegi arculatot, de ehhez meg nincs igazi vezetőegyéniség, ez a legnagyobb baj...
Desischado
@papa.49: @ziziplanet: Meg az a legnagyobb baj, hogy a nép egy része, közömbös, a másik része birka, és kevesen vagyunk, akik tisztán látunk!
Törölt felhasználó
@Desischado: Nem közönbös, fél, vagy passzív gyerek még de ha egyszer nem lesz hatalmuk és visszatekintünk a tekintünk a történelembe tiszta lesz a kép. Jelenleg a választók harmada fideszes. Aki passzív, azok sem fideszesek. Az ország háromnegyede már most egy tetves bandának gondolja, de mit látunk: Megszólalsz nyiltan ellenük, akkor azt tedd úgy, hogy véged van. Szóval nem lesz mindig hatalmuk és utána előjönnek a kisemberek a helyi korrupcios, megfélemlítős sztorikkal, elfojtott dühökkel.
Szerintem annyira tultolték, hogy kodolva van a nagy bukás, ha elvesztik egyszer a hatalmat, mert már csak a karhatalmi eroszak miatt nem ül sitten a fél fidesz!
Desischado
@ziziplanet: Sok mindenben igazad van, és én is remélem, hogy bukni fognak, mert ez nem mehet tovább így a végtelenségig. Csak attól félek, hogy nekünk addigra késő lesz, ők meg tele zsebbel elmenekülnek!
karma1
@ziziplanet: Nem lehetett volna pontosabban osszefoglalni, mint ahogy Te tetted...Csak az a baj, hogy mar nagyon keves olyan ember el otthon, aki ennek a kotonszokevenynek a borzalmait megtartana az emlekezeteben...Mindenkit elzavart kulfoldre, kulonben mar regen meg lett volna dontve a hatalnma...
Törölt felhasználó
@karma1: @Desischado: Ha nem egy Putyini vezetés felé viszik el az országot és úgy sikerűl ezeket a szarháziakat leváltani, hogy visszatérhet a demokrácia, fékek-ellensúlyok rendszere, akkor szerintem Ebből nem lehet menekülni. Az meg, hogy a mi életünkben soknak námít 4-8-10-20év igen, de az ország életében csak rövid fejezetek. Én tudom, hogy addig tart a fidesz lifi míg hatalmon vannak. Orbán meg fog őrülni, ha megbukik és nem ő lesz a megváltó, hanem diktátorozzák. Ami már most így van, a teljes lakosság 3/4e annak tartja, csak ezeket fórumokat elnyomják, ahol ezt ki lehet nyilvánítani. Mindegy ki jön utánuk, már most kódolva van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.